Etsi tältä sivustolta

Kausi päätökseen FC Lahden vieraana

Honka päättää Veikkausliigakauden 2021 sunnuntaina, kun se matkaa Lahteen FC Lahden vieraaksi. Kello 15.00 alkavaa ottelua voi tuttuun tapaan seurata myös Ruutu+:sta, klikkaamalla tästä!

Honka on otteluun lähtiessä sarjan yhdeksännellä sijalla. Keltamustat nappasivat tasapelillä ja kahdella tappiolla alkaneen loppusarjan avausvoittonsa keskiviikkona, kun AC Oulu kaatui Tapiolassa peräti 6-1. Darren Smith osui neljästi, Jerry Voutilainen ja Otso Koskinen kerran.

Sinänsä panoksia sunnuntain ottelussa ei kummallakaan joukkueella ole, että molempien sarjapaikka ensi kaudelle on jo varmistettu. Toki jokainen joukkue haluaa aina voittaa ja saavuttaa kauden päätteeksi mahdollisimman korkean sarjasijoituksen. Honka voi sijoittua sijoille 8-10, FC Lahden lopullinen sijoitus tulee sunnuntain tuloksesta huolimatta olemaan seitsemäs.

Keskiviikon voitto tottakai nosti itseluottamustamme. Meillä on ollut vaikeita pelejä, maalinteko ja voittaminen on ollut hyvin vaikeaa. Teki todella hyvää saada kauden viimeisessä kotiottelussa selvälukuinen voitto. Vaikka tuloksella ei sunnuntaina olekaan niin suuresti väliä, haluamme tietenkin voittaa jokaisen ottelun. Helppoa peliä ei varmasti ole kuitenkaan tulossa. FC Lahti on hyvä joukkue ja he olivat erittäin lähellä paikkaa yläloppusarjassakin. Toivon, että meidän pelaamisemme olisi rentoa ja sitä kautta tehokasta, Jerry Voutilainen sanoo.

FC Lahti oli pitkään mukana jopa mitalitaistossa, mutta jäi lopulta yhden pisteen erolla seitsemänneksi ja joutui alempaan loppusarjaan. Loppusarjassa lahtelaisten meno on ollut sikäli vahvaa, että joukkue ei ole hävinnyt vielä yhtään neljästä pelaamastaan ottelusta. Toisaalta se on jäänyt tasapeleihin AC Oulua ja Hakaa vastaan.

Kauden aiemmat kaksi kohtaamista joukkueiden välillä ovat olleet tasaisia. FC Lahti voitti kotonaan Loorents Hertsin maalilla 1-0 ja Espoossa pisteet jaettiin 1-1 tuloksella. Kotiottelussa Hongan maalista vastasi Otso Koskinen, Chinedu Geoffrey tasoitti vieraille.

Hongan Veikkausliigakauden 2021 päätösottelu FC Lahti vs FC Honka Lahden Stadionilla sunnuntaina 31.10. kello 15.00 alkaen. Suora lähetys Ruutu+:sta klikkaamalla tästä!

Back to top