Etsi tältä sivustolta

Honka ja Jerry Voutilainen kolmen vuoden jatkosopimukseen!

Honka ja 27-vuotias keskikenttäpelaaja Jerry Voutilainen ovat tehneet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Voutilainen saapui Honkaan kaudelle 2020 ja on kuulunut siitä lähtien joukkueen avainpelaajiin. Viime kaudella hän pelasi yhtä vaille kaikissa Hongan Veikkausliigaotteluissa ja viimeisteli keskikentältä myös kuusi maalia. Yhteensä Voutilainen on pelannut Hongassa kuusikymmentä Veikkausliigaottelua ja tehnyt niissä kymmenen maalia.

Todella hyvät fiilikset jatkosta Hongassa. Haluan voittaa täällä mestaruuden ja Suomen Cupin. Olimme puhuneet Hongan kanssa jatkosta jo viime vuoden aikana ja onneksi se saatiin maaliin. Olen viihtynyt Espoossa hyvin, joten on todella mukavaa jatkaa seurassa. Täällä on ammattitaitoinen valmennus ja taustaryhmä, Voutilainen kommentoi.

Jerryn osalta meille on iso asia pitkä sitoutuminen ja ennen kaikkea halu sitoutua pitkäksi aikaa Honkaan. Hän on yksi tärkeimmistä pelaajistamme ja keskikenttä on pelipaikkana sellainen, missä hyvän joukkueen pitää aina pärjätä. On todella iloinen asia, että Jerry näkee meidät pitkän tähtäimen kotinaan, manageri Hexi Arteva sanoo.

Hyökkääjä Drazen Bagaricin sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Drazen Bagaricin kanssa päädyimme yhteisymmärryksessä siihen, että purimme hänen sopimuksensa ja hän jatkaa uraansa Serbiassa. Erosimme hyvissä väleissä, Arteva päättää.

Back to top