Etsi tältä sivustolta

Honka jäi pisteittä Lahdessa

Honka matkasi viikon aluksi Lahteen kohtaamaan FC Lahden. Lahden Stadionilla nähtiin tasainen kamppailu, joka kääntyi kuitenkin kotijoukkueen 1-0 voitoksi erikoistilannemaalilla.

Avausjakso

Honka hallitsi ensimmäisellä nelivitosella enemmän palloa, mutta molemmissa päissä nähtiin muutama tilanne. Neljännellä peliminuutilla Clésio jatkoi pallon boksiin nousseelle Dario Naamolle, mutta Lahti-vahti Marin Ljubic tuli hyvin vastaan ja selvitti tilanteen.

Kymmenennellä minuutilla Altin Zeqiri laukoi kulmapotkun jälkeen boksin kulmilta, mutta ohi Honka-maalin.

Kotijoukkueen paras maalipaikka avausnelivitosella nähtiin 17. minuutin kohdalla. Mikko Kuninkaan keskitys tuli takatolpalle Leon Krekovicille ja vain Maksim Rudakovin huipputorjunta piti lukemat muuttumattomina.

Honka puolestaan rakenteli hyvän maalipaikan toisessa päässä hieman ennen puolen tunnin täyttymistä. Florian Krebs pääsi laukomaan, mutta kuti karkasi ohi maalin.

Hongan avausmaali oli vielä lähellä avausjakson lopussa. Vapaapotkukuvion päätteeksi pallo tuli takatolpalle Ville Koskelle, mutta topparin yritys heilutti vain sivuverkkoa. Tauolle suunnattiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen jakso

Ottelun avausmaali kirjattiin 59. minuutille, kun FC Lahti iski kulmapotkusta. Matheus Alves nousi korkeimmalle ja nikkasi pallon Hongan verkkoon.

Honka jahtasi loppuottelun ajan tasoitusta, mutta huippupaikat jäivät vähiin. Kymmenisen minuuttia ennen loppua Roman Eremenko lähetti hienon keskityspallon, josta Edmund Arko-Mensah pääsi puskemaan, mutta Ljubic torjui ja kotijoukkueen puolustus hoiti loput.

Loppulukemat kirjattiin näin ollen kotijoukkueen maalin voitoksi.

Meiltä jäi tänään panokset piippuun. Oli siinä tarpeeksi paikkoja tehdä pari maalia, mutta olisimme tottakai halunneet luoda enemmän paikkoja. Vastustajan passiivinen tapa puolustaa teki siitä toki haastavaa. Kontrolloimme pitkään hyvin Lahden vastahyökkäyksiä. Meidän pitäisi useammin saada uhkaa boksiin, mutta kyllä niitäkin mahdollisuuksia oli. Pitäisi vaan saada viimeiset syötöt paremmaksi ja pallot pussiin. Todella pettynyt tietenkin olen tulokseen. Näissä peleissä erikoistilanteet ovat todella tärkeitä ja Lahti onnistui tänään niissä meitä paremmin ja ansaitsi sitä kautta voittaa., päävalmentaja Vesa Vasara totesi.

Tämä oli hyvin erilainen peli tämä kuin Oulu-ottelu. Pallo oli todella paljon meillä ja vastustaja suht passiivinen. Ensimmäisen maalin merkitys silloin kasvaa ja jos olisimme sen saaneet olisi se avannut peliä varmasti eri tavalla, Vasara jatkoi.

Hongan uusista hankinnoista Johannes Wurtz pelasi ensimmäiset minuuttinsa Honka-paidassa.

Johannes pelasi tänään ensimmäiset noin puoli tuntia ja hän on meille kyllä hyvä vahvistus. López ja Ojala olivat vielä tämän viikon treenillä ja eivätköhän he ole täysin käyttökelpoisia ensi viikonloppuna, Vasara totesi.

Hongalle tarjoutuu mahdollisuus palata voittokantaan jo tämän viikon sunnuntaina 13.8. Silloin Tapiolan urheilupuiston nurmelle vieraaksi saapuu FC Inter ja ottelu laitetaan käyntiin klo 16.00! Nappaa lippusi tästä ja tule kannustamaan Honka takaisin voittojen tielle!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Maksim Rudakov (MV) (C)
#7 Clésio (69′ Lauri Laine)
#11 Florian Krebs
#13 Roman Eremenko
#15 Edmund Arko-Mensah
#20 Matias Rale
#21 Ville Koski (49′ Florian Baak)
#23 Aldayr Hernández
#26 Dario Naamo (88′ Nasiru)
#32 Mateo Ortíz (69′ Johannes Wurtz)
#88 Otso Koskinen (69′ Jonathan Muzinga)

Vaihdossa: #12 Roope Paunio (MV), #47 Elias Äijälä

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top