Etsi tältä sivustolta

Honka matkaa lauantaina Turkuun

Julkaistu

Hongan urakka Veikkausliigassa jatkuu jälleen lauantaina, kun suuntana on Turku ja Veritas Stadion. FC Inter vs Honka käynnistyy klo 15.00 ja Ruutu+ näyttää sen suorana. Suoraan lähetykseen tästä!

Honka nappasi tiistaina kovan päänahan, kun se pudotti HJK:n Suomen Cupin viidennellä kierroksella. Kai Meriluodon vietyä avausjaksolla HJK:n johtoon laukoi Lucas Kaufmann tunnin kohdalla Hongan tasoituksen. Rangaistuspotkukilpailussa sankariksi nousi kaksi torjuntaa napannut Roope Paunio ja koko Honka-nelikko Clésio, Eremenko, Alegria, Krebs onnistuivat omissa rankkareissaan.

Kun ei itse pelaa, huolehtii vielä enemmän joukkuekavereistaan. Olin todella iloinen koko joukkueen puolesta. Tämä voi tuoda meille paljon positiivista energiaa, joka meidän tulee käyttää oikein tulevissa otteluissa, vaihtopenkiltä Cup-ottelun seurannut Maksim Rudakov sanoo.

Myös Veikkausliigassa Honka hamuaa voittoja. Se on ennen viikonlopun kierrosta viidentenä kahdellatoista pisteellä. Lauantain vastustaja FC Inter löytyy yhdeksänneltä sijalta seitsemällä pisteellä, mutta se on pelannut peräti neljä ottelua Honkaa vähemmän.

Viime Veikkausliigakierroksella Turun sinimustat kaatoivat kotonaan Hakan 3-0. Suomen Cupin viidennellä kierroksella joukkue eteni jatkoon voittamalla oman kakkosjoukkueensa 8-0. Interin sisäisen maalipörssin kärkisijaa pitää honkalaisillekin tuttu Darren Smith viidellä maalilla.

Inter on hyvin organisoitu joukkue. Heillä on hyviä hyökkääviä pelaajia ja he ovat nopeita vastahyökkäyksissä. Odotan vaikeaa ottelua, jossa meidän tulee löytää ratkaisut hyökkäyksissä ja pitää tasapaino, Rudakov toteaa.

Maalivahteja mahtuu samaan aikaan kentälle vain yksi. Hongassa avauskokoonpanon paikasta on kova kilpailu, joka Rudakovin mukaan ajaa kaikkia eteenpäin.

Olen todella iloinen Roopen vahvasta peliesityksestä. Meillä on hyvä päivittäinen kilpailu treeneissä ja se auttaa kehittymään. Maalivahtivalmennuksemme tekee todella suuren työn eteemme. Maalivahtiunioni on kuin joukkue joukkueen sisällä ja vietämme paljon aikaa keskenämme. Meillä pitää siis olla positiivinen energia ryhmämme sisällä, jotta harjoitukset ovat korkeatasoisia.

FC Inter vs Honka siis Turun Veritas Stadionilla lauantaina 3.6. klo 15.00. Ruutu+:n suora lähetys tästä! Inter-ottelun jälkeen Honka palaa taas kotinurmelleen Tapiolan urheilupuistoon! Honka vs IFK Mariehamn pelataan keskiviikkona 7.6. klo 18.00 alkaen! Nappaa liput kyseiseen otteluun sekä Hongan kaikkiin Veikkausliigan kotiotteluihin tästä!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top