Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Solomon Opoku!

Julkaistu

19-vuotias tanskalainen keskikenttäpelaaja Solomon Opoku liittyy Honka Akatemian joukkueeseen. Opoku on edustanut viimeksi tanskalaisen suurseura Bröndbyn juniorijoukkueita ja pelannut urallaan myös yhden ottelun Tanskan alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa.

Tuntuu hyvältä olla täällä ja tutustua joukkuekavereihin, valmentajiin ja kaikkiin muihin tässä seurassa. Halusin tulla pelaamaan Honkaan koska koen, että tämä on minulle hyvä paikka kehittyä pelaajana. Toivon, että pystyn näyttämään kentällä parasta osaamistani ja siten auttamaan joukkuetta kohti voittoja. Tietysti tavoitteenani on myös saada mahdollisuus edustusjoukkueessa kun olen siihen valmis, Opoku kommentoi.

Olen erittäin iloinen, että saimme Solomonin seuraamme. Hän on saanut Bröndbyssä erittäin hyvän jalkapallokasvatuksen. Solomon tuo joukkueeseen lisää pallollista osaamista. Hän pystyy antamaan laadukkaita syöttöjä viimeisellä kolmanneksella. Tervetuloa Honkaan Solomon!, Akatemian päävalmentaja Abdi Mohamed toteaa.

Honka Akatemia avaa kautensa Kakkosessa tänään klo 19.00, kun se kohtaa Tapiolan urheilupuiston TN1:llä Ilves/2:sen. Tervetuloa!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top