Etsi tältä sivustolta

Honka metsästää avausvoittoa keskiviikkona Kuopiossa

Kahdesta ensimmäisestä ottelustaan tappion ja tasapelin tililleen kuitannut Honka hakee sarjapisteitä seuraavaksi Kuopiosta, jossa se kohtaa KuPS:in keskiviikkona 19.4. Väre Areenalla ottelu käynnistyy kello 18.00 ja Ruutu+ näyttää sen suorana kotisohville!

Honka avasi kautensa viime lauantaina myös kotiotteluiden osalta, tosin vielä evakossa Myyrmäessä. Keltamustat väänsivät SJK:n kanssa tasaisen ottelun, jossa molemmilla oli omat mahdollisuutensa voittoon. Molemmat maalit pysyivät kuitenkin läpi ottelun koskemattomina, joten pisteet menivät jakoon maalittoman tasapelin myötä. Honka avasi samalla kauden pistesaldonsa, sillä avausottelu päättyi 0-2 tappioon HJK:lle.

Kauden alku ei ole ollut meille helppo, mutta vastustajat ovat olleet kovia. Isossa kuvassa pelaamisemme on hyvällä tasolla. Luotan ideaamme ja joukkueeseemme, homma tulee vielä toimimaan, maalivahti Maksim Rudakov toteaa.

Kuopiossa koettiin talvella muutos valmennuspuolella, kun apuvalmentajana muutaman vuoden toiminut Pasi Tuutti korvasi Simo Valakarin päävalmentajan paikalla. Joukkueesta lähti viime vuosien avainpelaajista mm. topparit Diogo Tomas ja Paolo Ricardo, sekä hyökkäyspään Janis Ikaunieks ja Tim Väyrynen. Tulijoiden puoleltakin löytyy mielenkiintoisia nimiä. Maajoukkueestakin tuttu Jasse Tuominen, norsunluurannikkolaistoppari Ibrahim Cisse ja Alankomaista saapunut Justin Bakker ovat esimerkkejä nimistä, jotka pukevat tällä kaudella päälleen KuPS:n pelipaidan. Lisäksi Urho Nissilä vahvistaa kasvattajaseuraansa heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella.

Veikkausliigakauden KuPS on aloittanut kahden ottelun jälkeen Hongan kanssa samalla pistesaldolla. Avausottelussaan se kärsi 1-2 tappion FC Interille ja viime kierroksella jakoi pisteet 0-0 lukemin KTP:n kanssa.

Olemme kaikki odottaneet kauden alkua ja meillä on tässä heti isoja pelejä. Meidän tulee jatkaa kovaa työntekoa ja pysyä kärsivällisinä. Keskiviikkona edessä on mielenkiintoinen ottelu hyvää joukkuetta vastaan, mutta haluamme pysyä omassa tavassamme pelata, Rudakov sanoo.

KuPS-Honka siis Kuopion Väre Areenalla keskiviikkona 19.4. klo 18.00, sekä suorana Ruutu+:ssa! KuPS-vierailun jälkeen Hongalla on vielä edessä kaksi vierasottelua, Hakaa vastaan Valkeakoskella 24.4. ja VPS:aa Vaasassa 29.4. Sen jälkeen Honka pääsee palaamaan kotikentälle, kun edessä on peräti kolme peräkkäistä kotiottelua! Honka saa vieraakseen FC Lahden 5.5. Hakan 9.5. ja KuPS:n 13.5.! Osta liput kotiotteluihin klikkaamalla tästä!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top