Etsi tältä sivustolta

Honka Seinäjoelle maanantaina

Honka kohtaa mestaruussarjan toiseksi viimeisessä ottelussaan SJK:n ensi maanantaina 10.10. Ottelu käynnistyy OmaSP Stadionilla kello 18.00 ja näkyy suorana Ruutu+:n kautta myös kotikatsmoihin!

Hongan loppukauden otteluissa on vielä panosta. Keltamustien tällä hetkellä hallussaan pitämä kolmas sija toisi pronssisten mitalien lisäksi suoran paikan europeleihin ensi kaudelle. Sarjanelonen joutuu vielä pelaamaan europaikasta eurofinaalissa. Tällä hetkellä ero Hakaan on kolme pistettä Hongan hyväksi, kun molemmilla on kaksi ottelua pelaamatta. Keltamustien etuna on myös parempi maaliero, +26 (Hakalla vastaava lukema on +1). Haka kohtaa omassa ottelussaan HJK:n sunnuntaina ja Honka ja Haka kohtaavat mestaruussarjan päätöskierroksella Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 16.10. klo 17.00. Liput siihen otteluun tästä! Honka voi vielä myös nousta hopealle, siinä kilvassa KuPS on tällä hetkellä neljä pistettä edellä.

Honka palasi niukan KuPS-vierastappion jälkeen takaisin voittokantaan, kun se kaatoi FC Interin torstaina Tapiolassa 2-1, Agon Sadikun viimeistellessä molemmat keltamustien maalit. Samalla Sadiku kasvatti kauden maalimääränsä jo neljääntoista ja on koko Veikkausliigan maalipörssin toisella sijalla.

Meidän pitää olla maanantaina taas 100-prosenttisesti keskittyneitä. Kaikki on omissa käsissämme. SJK on toki hyvä joukkue ja tulossa on varmasti kova ottelu, mutta meidän pitää keskittyä ennen kaikkea itseemme, keskikentän Florian Krebs sanailee.

SJK aloitti kauden heikosti, mutta on sesongin edetessä noussut kohti kärkipäätä. Tällä hetkellä seinäjokelaiset ovat viidentenä, kaksi pistettä FC Interiä edellä. Mestaruussarjan aikana SJK:n sijoitus ei paljoa enää voi muuttua. Se on joko viides tai kuudes ja pelaa sen jälkeen vielä eurolopputurnauksessa europaikasta ensi kaudelle.

SJK:n tehotilastosta löytyvät kärkipäästä nimet Tuomas Kaukua ja Jake Jervis, joilla molemmilla on kasassa kuusi maalia. Honka ja SJK ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti aiemmin, molempien voittaessa kertaalleen kotonaan. Honka oli vahvempi luvuin 5-1, SJK puolestaan voitti Seinäjoella loppuhetkien osumalla 3-2.

Ottelutahti on tiivis, mikä tuo omat haasteensa kropan tuoreena pitämiselle ja palautumiselle. Krebs näkee siinä kuitenkin myös hyviä puolia.

Kaikilla joukkueilla on sama taakka ja olosuhteet, mutta kyllä se toki on haastavaa. Toki se on myös sikäli mukavaa, että ei joudu ajattelemaan paljoakaan muuta, kun seuraava peli on jo ovella, hän toteaa.

SJK vs Honka siis Seinäjoen OmaSP Stadionilla maanantaina 10.10. klo 18.00! Mestaruussarjan päätöskierros Honka vs Haka Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 16.10. klo 17.00, liput tästä!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top