Etsi tältä sivustolta

Liigacup käyntiin tiistaina

Honka pääsee vihdoin aloittamaan kauden 2022 myös kilpailullisten pelien osalta, kun keltamustat kohtaavat Liigacupin avausottelussaan Hakan. Kerran jo siirretty ottelu pelataan Esport Arenalla kello 12 alkaen. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata suorasta Ruutu+:n lähetyksestä. Lähetykseen pääset klikkaamalla tästä!

Honka on pelannut tammikuussa kaksi harjoitusottelua muita seuroja vastaan. JäPS kaatui 5-4 ja tuoreimmassa Paide Linnameeskond oli parempi lukemien ollessa 0-1.

Joukkueessa kilpailullisten pelien alkua on jo odotettu.

Kilpailulliset ottelut ovat aina arvokkaita tilaisuuksia sekä kehittää pelaamista että opetella voittamaan. Voittamisen kulttuuria on mahdollista ja keskeisen tärkeää rakentaa jokaisessa pelatussa ottelussa, puolustaja Henri Aalto sanoo.

Honka on vahvistunut talven aikana monella mielenkiintoisella pelaajalla. Maalivahtiosastoa vahvistavat Maksim Rudakov ja Mathias Ahlblad, kolmikon täydentää Veikkausliigadebyyttinsä viime kaudella tehnyt oma kasvatti Roope Paunio.

Puolustuspään uusi vahvistus on HIFK:sta saapunut toppari Aldayr Hernández, keskikentälle uusina niminä ovat liittyneet Saku Heiskanen, Kevin Jansen ja Florian Krebs. Hyökkäyspäässä tehoja odotetaan Agon Sadikulta ja Aleksandar Katanicilta.

Aallon mukaan uudet pelaajat ovat sopeutuneet ryhmään hyvin ja joukkue on muutenkin erittäin valmiina avaamaan kilpailullisen kauden 2022.

Joukkueen uudet hankinnat ovat sopeutuneet nopeasti ryhmään ja tuoneet lisäarvoa niin pelillisesti kuin ihmisinä. Nuoret pelaajamme ovat olleet ensimmäisen kuukauden todella hyvässä vireessä. Olemme harjoitelleet kovaa ja lähdemme vahvassa kunnossa kilpailemaan paremmuudesta kaudella 2022, hän toteaa.

Haka jatkaa Teemu Tainion komennossa. Suurimpiin poistujiin voitaneen listata esimerkiksi kapteeninnauhaa kantanut Jacob Bushue, sekä HIFK:hon siirtynyt Maximus Tainio. Valkeakoskelaiset ovat puolestaan vahvistuneet mm. TPS:stä tulleella Atte Sihvosella, KäPasta siirtyneellä Elias Collinilla, sekä Ilvestä viime kaudella edustaneella Vigori Gbellä. Myös loppukauden lainalla HJK:sta joukkueessa pelannut Logan Rogerson jatkaa nyt pysyvällä sopimuksella.

Mielenkiintoisia uusia nimiä ovat myös kreikkalainen Stavros Zarokostas, uusiseelantilainen Oliver Whyte, sekä Trinidad ja Tobagosta kotoisin oleva toppari Anthony Herbert.

Hakan pelaajistossa on jatkuvuutta aiemmasta, mutta myös kiinnostavia hankintoja. Ennakoimme harjoitusotteluiden perusteella tietynlaista pelitapaa, mutta muutoksiin on oltava valmiina. Haka on joutunut siirtämään kilpailullisia otteluitaan koronan takia, myös tätä, ja toivottavasti kaikki pelaajat ja taustat ovat päässeet tervehtymään rauhassa, Aalto kommentoi.

FC Honka – FC Haka siis tiistaina 8.2. kello 12.00. Suora lähetys Ruutu+:sta!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top