Etsi tältä sivustolta

Serbialainen Aleksandar Katanić vahvistaa Hongan hyökkäystä

Julkaistu

Hongan hyökkäyspää vahvistuu, kun 26-vuotias serbialaishyökkääjä Aleksandar Katanić liittyy joukkueeseen. Katanić on pelannut koko tähänastisen uransa kotimaassaan, jossa hän on viimeksi edustanut pääsarjajoukkue FK Mladost Lucania.

Katanić iski kaudella 2019-20 FK Metalacille 29 ottelussa yhdeksäntoista maalia, jolla hän voitti Serbian toisen sarjatason maalipörssin ja auttoi joukkueen sarjanousuun. Seuraavalla kaudella Katanić viimeisteli joukkueelle pääsarjatasolla kahdeksan osumaa. Tällä kaudella hän on pelannut yhdessä liigaottelussa Metalacin paidassa, sekä siirtonsa jälkeen Mladostissa kahdessatoista ottelussa yhteensä 256 minuuttia.

 Olen kuullut Hongasta paljon hyvää ja olen iloinen että tulin tänne. Annan kaikkeni, että pystyn auttaamaan joukkuetta tavoitteisiinsa, hän kommentoi.

 Katanić on motivoitunut ja hyvänikäinen pelaaja. Hän on pelannut Serbian kovatasoista pääsarjaa ja pystynyt tekemään siellä maaleja ja pelaamaan hyvin. Kyseessä on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy viimeistelemään hyvin molemmilla jaloilla ja kykenee hyvään yhteistyöhön muun joukkueen kanssa, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara sanoo.

Katanic on meille hyvä pelaaja, joka osuu hyvin siihen rooliin mitä olemme jo kohtuullisen ajan hakeneet. Hän on pelikuntoinen ja liittyy joukkueen normaaliin harjoitusvahvuuteen tänään perjantaina. Saimme myös normaalin taustaselvityksen lisäksi paljon hyvää ja yksityiskohtaista tietoa Katanicista hänen seurakaveriltaan Nemanja Obradovicilta. Obra muuten lähetti lämpimiä terveisiä kaikille honkalaisille, toteaa puolestaan manageri Hexi Arteva.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top