Etsi tältä sivustolta

Otso Koskinen ja Rui Modesto jatkosopimuksiin Hongan kanssa

Julkaistu

Honka ja 18-vuotias, hyökkääjänä ja keskikentällä pelannut Otso Koskinen ovat tehneet monivuotisen jatkosopimuksen. Koskinen nousi juuri päättyneellä kaudella vahvasti mukaan Veikkausliigajoukkueen kokoonpanoon. Viime kaudella BSM-sarjassa kymmeneen otteluun kaksitoista maalia viimeistellyt pelaaja pelasi kahdessakymmenessäneljässä Veikkausliigaottelussa, joissa hän oli neljätoista kertaa avauskokoonpanossa.

Koskinen sai vastuuta talven Suomen Cupissa viidessä ottelussa ja laukoi myös maalin VPS:n verkkoon. Veikkausliigauransa maalitilin hän avasi heinäkuussa FC Lahtea vastaan ja toinen liigaosuma syntyi kauden toiseksi viimeisessä ottelussa AC Oulun verkkoon. Hän kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkueen vakiopelaajiin.

Hongan kanssa jatkaminen on mielestäni oikea suunta urallani. Koen kehittyneeni viimeisen kauden aikana paljon sekä jalkapalloilijana että persoonana. Hongassa on hyvä ympäristö menestykselle. Ensi kauden tavoitteena on tietenkin parantaa joukkueen peliä ja pelata tasainen laadukas kausi ja saada samalla oma tekeminen menemään paljon eteenpäin, Koskinen itse kommentoi sopimustaan.

22-vuotias Rui Modesto ja Honka ovat myös sopineet jatkovuosista portugalilaisen sopimukseen. Kotimaastaan kesken kauden 2020 joukkueeseen liittynyt Modesto nousi päättyneellä kaudella vakiopelaajaksi Veikkausliigajoukkueen avauskokoonpanoon ja esitti vahvoja otteita oikealla laidalla.

Maalitili Hongan paidassa aukesi Suomen Cupin lohkovaiheessa Hakaa vastaan, kun Modesto laukoi Hongan 1-0 voittomaalin. Uran ensimmäinen Veikkausliigamaali syntyi vieraskentällä SJK:ta vastaan ja toinen heti seuraavalla kierroksella IFK Mariehamnin verkkoon. Modesto pelasi päättyneellä kaudella kahdessakymmenessäviidessä Veikkausliigaottelussa, joista viidessätoista hän oli avauskokoonpanossa. Lisäksi Modesto pelasi Hongan jokaisessa neljässä euro-ottelussa.

Modesto on erittäin tyytyväinen jatkoon Hongassa.

Olen ylpeä siitä, että saan jatkaa Hongassa. Se on tunnustus tämän kauden suorituksistani kentällä. Haluan kiittää seuran johtoa sekä valmentajiamme, jotka ovat olleet erittäin tärkeitä kasvulleni pelaajana.  Ja tietenkin kiitän erityisesti joukkuetovereitani, koska he ovat luottaneet minuun kentällä. Ilman heitä olisi paljon vaikeampaa päästä tälle tasolle. Teen kaikkeni, jotta Honka palaa kärkisijoille ja europeleihin, hän sanoo.

Otso ja Rui kuuluvat isoina paloina meidän tulevaisuuden palapeliin. Molemmat ovat jopa näinä vaikeina viime kausina menneet jättiaskelia eteenpäin ja ovat tällä hetkellä nuoresta ja Otso vieläpä todella nuoresta iästään huolimatta joukkueen avainpelaajia. Molempien osalta on jo myös positiivista virettä osoitettu meidän suuntaan ulkomailta ja en olisi kovinkaan yllättynyt jos esimerkiksi ensi kesänä toinen, tai jopa molemmat nuorista herroista siirtyisivät isompiin ympyröihin. Tämä tosin edellyttää työteon jatkumista vähintään nykyisellä tasolla, hyviä esityksiä kentällä ja reilun ripauksen onnea, kommentoi sopimuksia Hongan manageri Hexi Arteva.

Rui Modesto, kuva: Juhani Järvenpää
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top