Etsi tältä sivustolta

Honka kohtaa Hakan toistamiseen keskiviikkona

Julkaistu

Viime torstaina Hakan 2-1 voittanut Honka kohtaa valkeakoskelaiset uudelleen keskiviikkona 30.6., kun joukkueiden välinen kamppailu käynnistyy Valkeakosken Tehtaan kentällä kello 18.30.

Viime kierroksella joukkueet tahkosivat Tapiolan urheilupuiston nurmella tasaisen kamppailun. Haka johti vielä tauolla Henri Malundaman maalilla, mutta Honka iski toisella jaksolla kahdesti. Keltamustien maaleista vastasivat Jean Marie Dongou, sekä Veikkausliigauransa avausmaalin makoisaan paikkaan iskenyt Matias Rale. Dongou nousi samalla yksin Hongan sisäisen maalipörssin kärkeen ja samalla koko sarjan pörssin jaetulle kolmannelle sijalle.

– Viime ottelussa erityisen hyvää oli se, että nousimme maalin takaa-ajoasemasta vielä tasoihin ja ohi. Tasoitusmaalin saaminen toisen jakson alkuminuuteille oli itseluottamuksen kannalta erittäin tärkeä asia. Voitto oli meille erittäin tärkeä. Haluamme nyt rakentaa tästä hyvää virettä haastavan alkukauden jälkeen, toteaa hyökkääjä Demba Savage.

– Meillä on kuitenkin vielä monia asioita, joita täytyy parantaa. Erityisesti meidän pitää keskiviikkona pystyä aloittamaan peli paremmin, kuin viime ottelussa, hän sanoo.

Honka nousi viime ottelun voitollaan yhdeksään pisteeseen ja kahdeksaksi, juuri Hakan ohitse. Eroa on tällä hetkellä kaksi pistettä Hongan hyväksi, joten keskiviikkona pelataan jälleen tärkeistä sarjapisteistä. Honka jatkaisi voitolla nousua kohti korkeampia sijoituksia, mutta jos Haka onnistuu voittamaan, nousisi se uudelleen Hongan yläpuolelle.

Viime kierroksen Haka-ottelu oli Hongan kauden ensimmäinen kotiottelu, johon pääsi yleisöä. Savage lähetti vielä lopuksi kiitokset kannattajille ja koko kotiyleisölle tuesta.

– Olemme todella iloisia siitä, että kannattajat ja kotiyleisö ovat taas mukana. He ovat meille erittäin tärkeitä ja antavat meille aina lisää voimaa. Kaipasimme heitä paljon.

Jerry Voutilaisen pelikuntoa seurataan yhä päivä kerrallaan. Muu joukkue on tällä tietoa käytettävissä.

Ruutu+:n suoraan lähetykseen ottelusta pääset klikkaamalla tästä!

Haka-ottelun jälkeen Hongan Veikkausliigakausi jatkuu sunnuntaina 11.7. Silloin joukkue kohtaa AC Oulun kotinurmellaan kello 18.30 alkaen. Liput otteluun pääset ostamaan klikkaamalla tästä! Sitä ennen Honka kohtaa kuitenkin UEFA:n Konferenssiliigan ensimmäisellä karsintakierroksella färsaarelaisen Runavikin torstaina 8.7. Tiedotamme ottelun tarkemmista järjestelyistä mahdollisimman pian, kun kaikki yksityiskohdat varmistuvat.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top