Etsi tältä sivustolta

Honka ensimmäistä kertaa kotiyleisön eteen torstaina

Julkaistu

FC Honka pääsee ensimmäistä kertaa tällä Veikkausliigakaudella pelaamaan kotiyleisönsä edessä torstaina, kun 18.30 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi FC Haka Valkeakoskelta. Lippuja otteluun pääset ostamaan klikkaamalla tästä! Tutustuthan huolella myös tämän tekstin lopusta löytyvään ottelutapahtumainfoon, jotta voimme taata kaikille turvallisen jalkapallokokemuksen.

Hongalle kausi on ollut toistaiseksi haastava, mutta joukkue pääsee hakemaan käännettä sesonkiinsa kotiyleisön edessä.

Kauden yhdeksästä ottelusta joukkue on napannut kaksi voittoa, joten pisteitä on kasassa kuusi. Se oikeuttaa sarjassa tällä hetkellä yhdeksänteen sijaan.

Ottelut ovat tappiosta huolimatta olleet tasaisia ja kääntyneet vastustajien eduksi pienillä marginaaleilla. Seitsemästä tappiosta viisi onkin tullut yhden maalin erolla. Viime kierroksella Honka johti Kuopiossa Darren Smithin maalilla vielä tauolla, mutta joutui lopulta taipumaan 1-2 tappioon.

Niukan tappiot eivät toki lohduta, sillä pisteitä ne eivät kartuta.

– Meidän täytyy ennen kaikkea uskoa itseemme ja laatuumme. Me olemme hyvä joukkue ja teemme joka päivä kovasti töitä tulosten kääntämiseksi parempaan suuntaan. Haka osaa olla aina hankala vastus. Odotan torstailta hyvin tiukkaa ja fyysistä ottelua, Rui Modesto toteaa.

Haka löytyy sarjataulukosta sijan Honkaa ylempää, kahdeksannelta paikalta. Pisteitäkin on kahden voiton, yhden tasapelin ja neljän tappion myötä yksi enemmän. Toki valkeakoskelaiset ovat pelanneet kaksi ottelua Honkaa vähemmän. Torstaina jaossa ovat siis erittäin tärkeät pisteet. Otteluun antaa mielenkiintoisen mausteen myös se fakta, että joukkueet kohtaavat uudelleen jo seuraavalla ottelukierroksella, keskiviikkona 30.6. Valkeakoskella.

Honka ja Haka kohtasivat myös talvella Suomen Cupin lohkovaiheessa. Silloin keltamustat veivät voiton niukasti 1-0, juuri Modeston iskiessä voittomaalin.

Joukkue tarvitsee nyt kaikkien Honka-mielisten tuen, joten saavu paikan päälle kannustamaan keltamustat tärkeään voittoon!

– On aivan mahtavaa, että yleisö pääsee stadionille! Kannattajamme ovat meille erittäin tärkeitä. Varsinkin tällä hetkellä tarvitsemme paljon tukea. Kotiyleisön myötä saamme varmasti vahvan edun, Modesto kehuu.

Jerry Voutilaisen pelikunnosta ei ole vielä varmuutta. Muu joukkue on tällä tietoa käytettävissä.

Ottelutapahtumainfo

Kaikkien ottelutapahtumiin osallistuvien turvallisuuden takaamiseksi ottelujärjestelyissä on muutoksia verrattuna ns. normaaliin ottelutapahtumaan. Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti.

Seuraamme AVI:n ohjeistuksia. Nämä ohjeet ovat voimassa Hongan kotiotteluissa toistaiseksi.

Liput otteluihin pääset hankkimaan täältä!

Tämänhetkisen ohjeistuksen mukaan stadionia ei tarvitse jakaa alueisiin eikä ulkotapahtuman osallistujamäärää ole rajattu. Jotta pystymme takaamaan turvallisten etäisyyksien säilyttämisen, on stadionin henkilömäärää edelleen rajattu.

Sisäänkäyntiin voit käyttää pääkatsomon takana, Koivu-Mankkaantien puolella olevaa pääporttia (Gate 2), sekä Pohjoisporttia (Gate 3) Urheilupuistontiellä.

Vieraskannattajien katsomoon sisäänkäynti tapahtuu Esport Arenan viereisestä eteläportista (Gate 4) ja heidän tulee ostaa lippu Etelä 1-katsomoon.

Toivomme, että pyritte välttämään jonoja ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan vapaampia portteja.

Ottelua tulee seurata siinä katsomossa, mihin lippu on ostettu. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat oikeisiin katsomonosiin.

Kaikki katsomot ovat numeroimattomia normaalista käytännöstä poiketen. Kun valitset istuma- tai seisomapaikkaasi, ota turvavälit muihin ihmisiin huomioon.

Ottelutapahtumassa on voimassa kasvomaskisuositus.

Anniskelua löytyy jokaiselta kioskilta. Tauolla myyntipisteet saattavat ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään hiljaisempia aikoja, mikäli mahdollista. Muista pitää huolta turvaväleistä myös jonottaessa myyntipisteille.

Kannattajatuotteita myydään Esport Arenan shopissa, sekä stadionilla.

Lipunmyynti stadionilla

Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen piste sijaitsee samassa paikassa. Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä. Lippuja on Tiketissä myytävänä ottelun loppuun saakka.

HUOM! Kausikorttilaisille vapaa kulku kausikorttia näyttämällä!

Kausikortin oikeuttama paikka ei välttämättä ole vapaana, joten valitsethan paikkasi etäisyydet huomioiden siitä katsomosta mihin olet kausikorttisi lunastanut. Stadionin henkilömäärä on edelleen rajattu.

Esteettömyys

Inva-katsomot säilyvät entisillä paikoillaan. Loungen terassilta (pääkatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä) löytyy kenttätasossa oleva viiden paikan invakatsomo. Stadionin toinen invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä. Stadionalueelta löytyy invavessoja.

TÄRKEÄÄ! Saavuthan ottelutapahtumiin ajoissa. Älä saavu otteluun, jos tunnet itsesi sairaaksi tai sinulla on minkäänlaisia oireita. Nauti tällöin ottelusta Ruutu+:n välityksellä. Suoraan ottelulähetykseen torstain ottelusta pääset klikkaamalla tästä!

Kiitos, että olet mukana tekemässä turvallista ottelutapahtumaa!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top