Etsi tältä sivustolta

Kotiavaus edessä maanantaina

FC Honka avaa Veikkausliigakauden 2021 myös kotiotteluiden osalta ylihuomenna maanantaina 3.5. Vieraaksi Tapiolan urheilupuistossa kello 18.30 alkavaan otteluun saapuu IFK Mariehamn. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata suorana Ruutu+:n kautta!

Honka avasi kautensa vieraissa HJK:ta vastaan. Ottelu oli tasainen, mutta lopulta helsinkiläiset olivat parempia lukemin 4-2. Keltamustien maaleista vastasivat kärkikaksikkona pelanneet Darren Smith, sekä Jean Marie Dongou.

– Avauksesta jäi mieleen hyviä asioita enimmäkseen pallollisesta pelistä. Saimme pidettyä palloa ja pääsimme maalintekopaikoille riittävästi. Kehitettävää on puolustuspelissä, jotta saamme pidettyä oman päämme puhtaana. On vaikeaa voittaa pelejä, jos päästämme neljä maalia, toteaa Niklas Pyyhtiä.

Kauden avausottelussa Hongan pelaajista Veikkausliigadebyyttinsä tekivät viime kaudella Ykkösessä pelanneen Smithin lisäksi vaihdosta kentälle tulleet Matias Rale ja Otso Koskinen.

Lukas Syberyjskin luotsaama, viime kauden päätteeksi yhdeksänneksi sijoittunut IFK Mariehamn on muuttunut talven aikana. Poispäin siirtyneistä nimekkäimmät ovat Ruotsiin lähtenyt Albion Ademi, sekä Seinäjoelle matkannut Gustaf Backaliden. Uusina niminä joukkueessa ovat mm. Vahid Hambo, sekä Ruotsista saapuneet Calle Svensson ja Mohammed Abubakari.

IFK Mariehamnille maanantain ottelu on Veikkausliigakauden ensimmäinen. Suomen Cupissa se oli samassa lohkossa Hongan kanssa. Ahvenanmaalaiset jäivät lohkon viimeiselle sijalle. Joukkue kärsi tappiot Hakalle (0-3) ja FC Interille (0-2). Honka ja IFK Mariehamn kohtasivat lohkon päätöspelissä Maarianhaminassa. Kotijoukkue meni kahdesti johtoon, ja Honka tuli kahdesti tasoihin. Näin loppulukemiksi kirjattiin 2-2.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti. Maarianhaminassa päädyttiin maalittomaan tasapeliin ja Tapiolassa Honka oli Konsta Rasimuksen maalin verran parempi voittaen 1-0.

– Otteluun valmistautuminen on sujunut meiltä hyvin. Olemme pystyneet parantamaan puolustamista ja katsoneet, miten voimme pallollisesti vahingoittaa vastustajaa. Pelistä tulee varmasti tasainen, vastassa on hyvä joukkue. Kunhan pelaamme omaa peliämme ja saamme ehjän ottelun niin hyvä tulee, Pyyhtiä summaa.

Hongan ainoa varma poissaolo maanantain ottelusta on Jerry Voutilainen.

Suoraa lähetystä ottelusta pääset katsoman klikkaamalla tästä!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top