Etsi tältä sivustolta

Keltamustat keskiviikkona IFK Mariehamnin vieraaksi Ahvenanmaalle

Julkaistu

1-1 tasapelillä Hakan vieraana Veikkausliigakautensa avannut Honka kohtaa toisella ottelukierroksella IFK Mariehamnin. Ottelu pelataan Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 8.7. kello 18.30 alkaen. Ruutu näyttää ottelun suorana.

Avauskierroksella Honka joutui takaa-ajajan asemaan, kun Haka pääsi karkaamaan avausjaksolla johtoon rangaistuspotkusta. Keltamustat eivät kuitenkaan luovuttaneet ja Nasiru Banahene tasoitti toisella nelivitosella loppulukemiksi 1-1.

– Liigakauden ensimmäiseksi otteluksi se oli ihan ok. Nousimme takaa tasoihin, emmekä antaneet miesalivoimankaan vaikuttaa liikaa. Meillä oli omat tilaisuutemme myös voittaa ottelu. Meidän täytyy rakentaa tälle pohjalle, ja olla vielä parempia keskiviikkona, kommentoi hyökkääjä Mac Kandji.

Keskiviikon isäntäjoukkue IFK Mariehamn avasi kautensa kunnon maalijuhlilla. Se kohtasi vieraissa Ilveksen, ja loppulukemiksi kirjattiin tamperelaisten voitto numeroin 4-3. IFK:n maaleista ottelussa vastasivat Albion Ademi sekä Joel Karlström. Kolmas osuma merkittiin Ilveksen omaksi maaliksi.

Honka ja IFK Mariehamn pelasivat Suomen Cupissa samassa lohkossa. Maarianhaminalaiset jäivät lohkon viimeisiksi kasattuaan vain kaksi tasapelipistettä. Joukkueiden keskinäisen ottelun Honka voitti luvuin 2-1.

Joukkueet kohtasivat myös viime kauden päätösotteluissa, panoksen ollessa europelipaikka. Honka oli silloin vahvempi kahden ottelun yhteismaalein 3-1. Hongan viime kauden joukkueesta IFK Mariehamnia edustaa tällä kaudella laitapuolustaja Mikko Sumusalo.

Kandji tietää IFK Mariehamnin vaarallisuuden.

– Yksikään ottelu ei tule tällä kaudella olemaan helppo. Sillä ei ole merkitystä kuinka hyvä joukkue paperilla on, jos se ei ole valmiina taistelemaan ja jättämään kaikkea kentälle. Me olemme varmasti keskiviikkona valmiita. Olemme valmistautuneet otteluun erittäin hyvin, hän sanoo.

– Olen todella innoissani siitä, että saimme kauden vihdoin käyntiin. Toivottavasti myös yleisöä saapuu mahdollisimman paljon otteluihin kannustamaan meitä, niin teemme tästä yhdessä upean kauden!, Kandji päättää.

Hongalta sivussa ottelusta on varmasti ainakin pelikiellon vuoksi huilaava Jonas Levänen.

IFK Mariehamn-ottelun jälkeen Honka avaa kauden myös kotikentällään. Honka-KuPS pelataan Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 12.7. kello 18.30 alkaen. Lipunmyynti otteluun käynnistyy huomenna tiistaina kello 12.00. Julkaisemme siihen mennessä myös infopaketin ottelutapahtuman järjestelyistä.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top