Etsi tältä sivustolta

Muutoksia Esport Hongan U17 valmennukseen

Julkaistu

Esport Hongan U17 päävalmentaja vaihtuu. Real Madridista täksi kaudeksi joukkueen peräsimeen siirtynyt Alejandro Dorado siirtyy Kiinan pääsarjaan, osaksi Rafael Benitezin valmennusryhmää.

”Nämä kesken kauden tapahtuvat vaihdokset ovat tottakai aina haasteellisia. Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että pitkässä juoksussa on meidän etumme, jos ja kun valmentajatkin voivat meiltä ponnistaa eteenpäin. Toivotan Alejandrolle menestystä uusiin haasteisiin”, kertoo Esport Hongan manageri Hexi Arteva.

Dorado jättää joukkueen raskain mielin, mutta luonnollisesti tyytyväisenä uran jatkuessa kohti uusia haasteita.” I want to say big thanks to whole #meollaanhonka-family. Specially to Esport and FC Honka. Thanks also to Vesa Vasara, coaches, other staff and players. You created an atmosphere that was perfect for me. Last week was my last week in Finland. I was very happy in this country which cared for me. I met good people and got to know a great country. I will miss you all. When I arrived here I never thought that I would have this experience. I hope all the best for your future. Part of my heart will be there for the rest of my life”, viestittää Dorado.

Loppukauden valmennusvastuun U17- joukkueessa ottaa kaikille tuttu Xavi Gurri (Uefa PRO). Gurri valmensi vielä vuosi sitten Hongan talentteja ja siirtyi siitä roolista osaksi Egyptin miesten maajoukkueen valmennustiimiä.

”Xavi on meidän luottomies, joka osaa ja pystyy heittäytymään melkeinpä rooliin kuin rooliin. Hän aloittaa tehtävässä viikon päästä. Jussi Vasara hoitaa tehtävää tämän lyhyen siirtymäajan”, päättää Arteva.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top