Etsi tältä sivustolta

Muutoksia Hongan pelaajistossa

Julkaistu

Hongan pelaajistossa tapahtuu joitain muutoksia, kun joukkueeseen liittyy neljä pelaajaa ja kolme pelaajaa siirtyy uusien haasteiden pariin. Lisäksi Honka harkitsee vielä yhden hyökkääjän hankkimista, mikäli sopiva profiili löytyy ja on teknisesti mahdollista ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

-Pitkä ja erittäin haastava siirtoikkuna lähenee loppuaan. Kauden aikaisten siirtojen loppusaldoksi tuli yhteensä neljä uutta ja neljä lähtenyttä pelaajaa. Uusien pelaajien määrä kuulostaa ehkä hieman suurelta, mutta jokaisen kohdalla olemme pohtineet paitsi sitä mitä pelaaja tuo meille nyt, niin myös sitä mitä lisäarvoa pelaaja antaa meille tulevaisuudessa”, muotoilee Hongan manageri Hexi Arteva.

Viime kaudella espoolaisia ihastuttanut Macoumba Kandji palaa Honkaan pelattuaan kevätkauden Iranin pääsarjassa. Kandji iski Hongalle edelliskaudella kuusitoista maalia. Hyökkääjän sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi myös ensi kauden. Kandjilla on tällä hetkellä alaraajavamma. Hänen odotetaan toipuvan pelikuntoon vielä loppukauden aikana.

-Mac Kandji on varmasti näistä uusista pelaajista kaikille tutuin. Hänen osaltaan meillä pitää olla malttia ja katsoa rauhassa missä vaiheessa pelaaminen on taas ajankohtaista. Joka tapauksessa tiedämme saavamme terveen ja tehokkaan hyökkääjän takaisin kun sen aika on.

Keskikentälle Honka on hankkinut menneellä kaudella Hollannin pääsarjassa pelanneen Erik Bakkerin. Kokenut 29-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut kotimaansa pääsarjassa yli sata ottelua, sekä noin kahdensadan ottelun verran maan toisella sarjatasolla. Viimeksi De Graafschapin paitaa kantanut Bakker on edustanut urallaan myös PEC Zwollea sekä SC Cambuuria. Bakkerin sopimus kattaa kuluvan kauden ja sopimukseen sisältyy myös optio kaudesta 2020.

-Erik Bakker tulee meille korvaamaan Abel Suarezin jättämää aukkoa. Lisäksi Duarte Tammilehto on pienen vamman takia nyt hetken pois. Erikillä on erinomainen futiskoulutus hyvästä akatemiasta suuressa futismaassa. Hänen kokemuksensa Hollannin pääsarjaa myöten antaa meille varmasti paljon ja odotan todella mielenkiinnolla pelaajan ensiesiintymistä meillä.

Joukkueeseen liittyy myös nopea ja taitava ghanalainen Nasiru Banahene. 19-vuotias laitapuolustaja saapuu lainalle unkarilaisjoukkue MTK Budapestistä, johon hän siirtyi kotimaansa Liberty Professionalsista. Hongalla on pelaajaan osto-optio.

-Nasiru Banahene on vielä varsin nuori kaveri, mutta hän pelasi jo viime keväänä oikein kelpo ottein Unkarin kohtuullisen kovaa pääsarjaa. Hyökkäyssuuntaan todella taitava ja arvaamaton pelaaja. Uskon, että hänestä kuullaan vielä paljon. Etenkin kun saamme hiottua hänen puolustusrutiininsa vastaamaan meidän pelitapaamme. Iloa varmasti meille vielä tällä kaudella.

SalPa ja Honka ovat päässeet sopimukseen hyökkääjä Elmo Heinosen siirrosta, 22-vuotias Heinonen siirtyy Honkaan monivuotisella sopimuksella. Hyökkääjä on iskenyt SalPalle kuluvalla kaudella yksitoista maalia, ja johtaa näin ollen Kakkosen B-lohkon maalipörssiä. SalPa saa siirrosta korvauksen.

-Pelaajatarkkailumme on jo pitkän tovin seurannut tätä SalPan nuorta hyökkääjää. Elmo on nyt ollut viikon verran meidän mukana ja ottanut yllättävänkin varmasti oman paikkansa ryhmästä. Tällaisille kookkaalle, mutta hyvin liikkuville fiksuille kavereille on futiksen osalta taivas auki. Odotamme innolla mihin yhteistyömme johtaa.

Hyökkääjä Luis Silvan, sekä keskikenttäpelaaja Abel Suarezin sopimukset on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä, Honka sai kummastakin sopimuksen purkamisesta korvauksen. Neuvotteluiden tuloksena myöskään puolustaja Saku Heiskanen ei jatka Hongassa. Honka kiittää kolmikkoa ja toivottaa menestystä tulevaisuuteen. Aiemmin keväällä joukkueen jätti kamerunilainen hyökkääjä Gael Etock.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top