Etsi tältä sivustolta

Lauantaina vuorossa kärkikamppailu

Viime ottelussaan 1-3 tappion FC Interille kärsinyt Honka hakee paluuta voittojen tielle lauantaina kotinurmellaan. Vastus ei ole helppo, sillä Tapiolan urheilupuistoon saapuu vieraaksi sarjakärki Ilves. Ottelu käynnistyy kello 17.00.

Honka lähtee otteluun sarjan nelossijalta. Erittäin tasainen Veikkausliigakausi tarkoittaa kuitenkin sitä, että piste-ero sarjakärki Ilvekseen on vain kaksi pistettä. Sarjan toista ja kolmatta sijaa pitävät Inter ja KuPS ovat keltamustien kanssa tasapisteissä.

Hongan vire ei ole viime aikoina ollut paras mahdollinen. Viimeisestä viidestä ottelusta kasassa on kahden voiton, kahden tappion ja yhden tasapelin myötä seitsemän pistettä, sekä kuntopuntarin seitsemäs sija.

Ilveksen kausi on ollut menestys. Jo Suomen Cupin itselleen napannut joukkue johtaa tällä hetkellä myös Veikkausliigaa. Vahvasti koko alkukauden pelannut Ilves on kuitenkin haparoinut hieman viimeisessä kahdessa ottelussa, sillä saldona otteluista FC Lahtea ja HJK:ta vastaan oli vain yksi piste. Joukkueen tähtipelaaja on ehdottomasti ollut Veikkausliigan maalipörssin kakkonen, jo yhdeksän kertaa verkkoja heiluttanut Lauri Ala-Myllymäki.

Honka ja Ilves ovat kohdanneet jo kahdesti, kerran Suomen Cupissa ja kerran Veikkausliigassa. Cupissa Ilves pudotti keltamustat rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Tammelan Stadionilla pelattua liigakohtaamista Honka johti pitkään, mutta Ilves tuli vielä loppuhetkillä tasoihin ja pisteet jaettiin luvuin 1-1.

-Odotamme vaikeaa ottelua, sillä kaikki pelimme Ilvestä vastaan ovat olleet tiukkoja. Lauantain ottelusta tulee iso haaste meille, sillä Ilves on ollut todella hyvä puolustus- ja hyökkäyspäässä, kommentoi maalivahti Tim Murray.

Murray kertoi myös omasta henkilökohtaisesta valmistautumisestaan.

-Yritän keskittyä tulevaan otteluun koko viikon ajan. Maalivahtina minun täytyy keskittyä paljon myös siihen, millaista hyökkäyspeliä vastustaja pelaa. Esimerkiksi paljon keskittävien joukkueiden tullessa vastaan saatan harjoitella niiden koppaamista tavallista enemmän. Pelipäivää varten täytyy sitten pitää erityisesti huolta ravinnosta ja levosta, jotta pää on parhaimmalla mahdollisella tavalla mukana pelissä, hän sanoo.

Hongan ainoa varma poissaolija on Jonas Levänen.

Ottelun alustavat kokoonpanot näet ensimmäisenä Veikkauksen sivuilta, klikkaamalla tästä.

Osta lippusi varmasti tulikuumaan kärkikamppailuun tästä! Tervetuloa kannustamaan Honka voittoon!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top