Etsi tältä sivustolta

Keltamusta kohtaaminen lauantaina Tapiolassa

Honka palaa kotikentälleen tasapeliin päättyneen Ahvenanmaan-reissun jälkeen lauantaina 6.7. Vastaan asettuu Veikkausliigan toinen keltamusta, KuPS Kuopiosta ja kamppailu käynnistyy kello 17.00.

Ottelu on molemmille joukkueille erittäin tärkeä. Kirjoitushetkellä Honka on sarjassa toisena ja KuPS pisteen perässä kolmantena. Tilanne voi toki muuttua aiemmin pelattavien otteluiden myötä.

Honka vieraili sunnuntaina IFK Mariehamin vieraana. Keltamustat johtivat ottelua avausnelivitosen jälkeen 2-0 Abel Suarezin, sekä kauden seitsemännen osumansa iskeneen Borjas Martinin maaleilla. Kotijoukkue tuli kuitenkin toisella jaksolla vielä tasoihin, ja pisteet tasattiin lopulta luvuin 2-2.

-Kyllähän lopputulos jäi kirvelemään, varsinkin kun tosiaan johdimme 2-0. Toisaalta annoimme heille turhan monta paikkaa tehdä maaleja, joten sinänsä tulos oli ihan oikeutettu, kertaa Hongan puolustaja Konsta Rasimus.

Rasimus on nähty Hongan paidassa muutamalla eri pelipaikalla. Tutuksi ovat tulleet niin topparin, kun molempien puolien laitapakinkin roolit. Maarianhaminassa ”Konna” avasi oikean laitapuolustajan paikalla.

-Samalla mentaliteetilla lähden jokaiseen peliin, mutta onhan siinä totta kai paljon erilaisia pelitapahtumia riippuen siitä millä paikalla pelaa. Pitää vain lähteä sillä mielellä, että reagoi kaikkiin eteen tuleviin tilanteisiin nopeasti, niin niistä selviää hyvin.

Lauantain vierasjoukkue, ennakkoasetelmissa Hongan tapaan kärkipäähän povattu KuPS pelasi heikon talvikauden, sillä Suomen Cupissa ei tullut yhtään voittoa. Veikkausliigakausi on ollut kuopiolaisille kuitenkin valoisampi. Neljästätoista pelatusta ottelusta KuPS:illa on kuuden voiton, viiden tasapelin ja kolmen tappion myötä kasassa 23 pistettä.

Kuopiossa tapahtui hiljattain pelaajaliikennettä, kun Rasmus Karjalainen siirtyi Hollannin pääsarjajoukkue Fortuna Sittardiin, ja mm. FC Lahdesta tuttu Tuco saapui vahvistamaan joukkueen hyökkäystä. Kuopiolaisten paras maalitekijä on brassikärki Lucas Rangel, joka löytyy kahdeksalla maalillaan koko Veikkausliigan maalipörssin kakkossijalta.

Honka ja KuPS kohtasivat Kuopiossa kuluvan kauden kolmannella kierroksella. Honka nappasi silloin pisteet mukaansa Espooseen vakuuttavan esityksen päätteeksi. Juha Hakola iski avausmaalin, ja Borjas, sekä Arlind Sejdiu lisäsivät johtoa vielä toisella jaksolla.

Rasimus uskoo, että kolme pistettä tulee lauantaina miltei samoilla aseilla.

-Lähdemme toki parantamaan kokonaisesitystämme Maarianhamina-ottelusta. Aika lailla samoilla eväillä menemme kuin edellisessäkin kohtaamisessamme. Totta kai pitää ottaa huomioon, että heidänkin pelinsä on koko ajan kehittynyt, ja meidän pitää pystyä vastaamaan myös siihen, hän summaa.

Hongalta sivussa ottelusta on varmasti Jonas Levänen. Joukkueiden alustavat kokoonpanot näet ensimmäisenä Veikkauksen sivuilta, klikkaamalla tästä.

Ottelu alkaa siis kello 17.00. Portit avataan kello 16.00. 16.30 alkaen ottelutapahtumassa on tarjolla myös Leo Luthandon keikka, sekä Happy hour-alennus kaikista juomatuotteista fanituotekojun viereisellä kioskilla. Kannattaa siis saapua Tapiolan urheilupuistoon ajoissa. Jonojen välttämiseksi suosittelemme myös lipun ostamista ennakkoon Tiketistä. Osta lippusi siis tästä ja tule kannustamaan Honka voittoon taistelussa Veikkausliigan kärkisijoista!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top