Etsi tältä sivustolta

Honka matkaa sunnuntaina Turkuun

Julkaistu

Honka matkustaa sunnuntaina 21.7. Turkuun FC Interin vieraaksi. Luvassa on varmasti tiukka ottelu, sillä joukkueet löytyvät sarjataulukon sijoilta kaksi ja viisi. Kamppailu käynnistyy Veritas Stadionilla kello 17.00.

Honka lähtee otteluun tosiaan takataskussaan viimeviikkoinen 3-0 kotivoitto HIFK:sta. Vahvan esityksen jälkeen tulleen voiton jälkeen itseluottamus on keltamustassa leirissä ollut korkealla. Puolustaja Robert Ivanovin mukaan harjoitukset ovat sujuneet kuluneella viikolla hyvin ja Honka on varmasti valmis sunnuntaina.

-HIFK-ottelun jälkeen meillä on ollut hyvä treeniviikko. Myös sitä peliä edeltävällä viikolla saimme varmasti otteluun etua hyvällä ja kokonaisella treeniviikolla. Se on ollut aikaisempaan verrattuna suurin juttu, että olemme nyt päässeet treenaamaan kokonaisia viikkoja, eikä koko ajan ole ollut vain edellisestä pelistä palautumista, hän kommentoi.

Honka ja FC Inter kohtasivat kauden neljännellä kierroksella Tapiolan urheilupuistossa. Joukkueet tarjosivat yleisölle jännittävän ottelun, joka ratkesi vasta Robert Ivanovin kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa syntyneellä 3-2 voittomaalilla.

-Viime peli oli tosiaan tasainen. Odotan sunnuntailta aika lailla samankaltaista peliä. Interillä on todella hyviä pelaajia ja he ovat yksi sarjan parhaimmista joukkueista. Ottelussa kohtaa kaksi sarjan pelaavimmista joukkueista, joten odotettavissa on varmasti aikalaista shakkia kentällä. Voiton vie se, joka pystyy valmistautumaan paremmin ja tuomaan fokuksen mukanaan kentälle, Ivanov sanoo.

FC Interillä oli kauden alussa vaikeuksia. Viidestä ensimmäisestä ottelusta mukaan tarttui vain neljä pistettä. Sitä seurasi kuitenkin neljän ottelun voittoputki. Viime otteluissa tahti on jälleen hieman hidastunut, mutta turkulaiset ovat silti sarjassa hyvällä iskuetäisyydellä viidentenä. Kirjoitushetkellä ero sarjakärki Ilvekseen on neljä pistettä ja Honkaan kolme. Interin syömähammas on ollut hyökkäyskolmikko Timo Furuholm, Mika Ojala, Filip Valencic. Terävimpänä kärkenä on ollut Veikkausliigan maalipörssiä johtava slovenialainen Valencic, joka on heiluttanut vastustajan maaliverkkoja jo kaksitoista kertaa. Furuholmilla maaleja on kasassa kuusi, Ojalalla kolme. Tämän lisäksi Ojala on syöttänyt jopa kuusi osumaa.

Inter pelasi torstaina toisen osaottelun Eurooppa-liigan karsinnoissa tanskalaista Bröndbyä vastaan. Avausosan vieraissa 4-1 hävinnyt Inter otti kotonaan 2-0 voiton. Jatkoon se ei aivan riittänyt, mutta ennakkosuosikin voittaminen saattaa Ivanovin mukaan tuoda sinimustille lisää itseluottamusta sunnuntaille.

-On sillä varmasti jonkin verran vaikutusta. Fyysisesti se on heille rasite, mutta hyvällä tuloksella he saavat varmasti paljon itseluottamusta sunnuntaille, Ivanov analysoi.

Joukkueiden alustavat kokoonpanot näet ensimmäisenä Veikkauksen sivuilta, klikkaamalla tästä!

Hongan varma poissaolija on Jonas Levänen. Viime ottelussa sivussa ollut Mikko Sumusalo on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa joukkueen vahvuuteen.

Turun reissun jälkeen Honka palaa kotinurmelleen. Edessä on todellinen huippukamppailu, sillä vieraaksi saapuu sarjakärki Ilves Tampereelta. Honka-Ilves käynnistyy Tapiolan urheilupuiston nurmella lauantaina 27.7. kello 17.00. Osta lippusi tästä ja tule kannustamaan Honka voittoon!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top