Etsi tältä sivustolta

Honka Akatemia MuSan vieraaksi

Esport Honka Akatemia matkaa huomenna lauantaina sarjakärki MuSan vieraaksi Poriin. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 17.00.

MuSa on pelannut vahvan kauden ja porilaiset löytyvätkin Kakkosen B-lohkon kärkipaikalta. Eroa toisena olevaan SalPaan on kuitenkin vain neljä pistettä, joten taistelu nousukarsintapaikasta on tiukka. Seitsemästätoista pelaamastaan ottelusta MuSa on voittanut jopa kaksitoista. Tasapelejä on kaksi, ja kolmesti porilaiset ovat joutuneet toteamaan vastustajan paremmakseen. MuSa on ollut vahva erityisesti hyökkäyspäässä, sillä 32 osumaa iskeneenä on se lohkon toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue. Erityisesti Matias Koskinen on ollut huippuvireessä. Yhdeksän maalia iskenyt hyökkääjä löytyy B-lohkon maalipörssin jaetulta toiselta sijalta.

Honka Akatemia palasi maanantaina voittokantaan kaatamalla KäPan 2-1. Kasperi Liikonen ja Joona Rämö veivät keltamustat avausjaksolla johtoon, eikä vieraiden toisen puoliajan kiri riittänyt enää tasoihin. Lauantain kamppailuun Akatemia lähtee lohkon neljänneltä sijalta. MuSan tapaan Honka on ollut kuluvalla kaudella vahva maalinteossa. Keltamustat ovat iskeneet yhteensä 31 osumaa, mikä on lohkon kolmanneksi eniten.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran aikaisemmin kuluneella kaudella. Kesäkuussa Tapiolan urheilupuistossa nähtiin huikea jännitysnäytelmä. Honka johti ottelua vielä kuudekymmenen minuutin kohdalla 2-1, mutta vieraat tulivat vielä tasoihin ja ohi. Ronald Karlssonin voittomaali syntyi aivan ottelun loppuminuuteilla. Honka Akatemialla on siis varmasti kova halu hakea revanssi.

Kauden toiseksi viimeinen kotiottelu

MuSa-ottelun jälkeen Honka Akatemia jatkaa kauttaan jälleen kotonaan, kun lauantaina 1.9. vieraaksi saapuu Kiffen. Kyseessä on Akatemian kauden toiseksi viimeinen kotiottelu, ja se käynnistyy kello 17.00. Tervetuloa kannustamaan keltamustat täysiin pisteisiin!

#MeOllaanHonka

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top