Etsi tältä sivustolta

Akatemialla maanantaina edessä paikalliskamppailu

Esport Honka Akatemian kausi jatkuu maanantaina paikalliskamppailulla, kun FC Espoo saapuu vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon. Taistelu pisteistä käynnistyy kello 18.30.

FC Espoo löytyy Kakkosen B-lohkosta seitsemänneltä sijalta. Joukkueen kausi on ollut sinänsä mielenkiintoinen, että siniset eivät ole pelanneet vielä yhtään tasapeliä. Kolmestatoista ottelusta kasassa on kuusi voittoa ja seitsemän tappiota. Joukkueen alkukauden paras maalintekijä, kahdeksan maalia laukonut Jasin Assehnoun siirtyi juuri FC Lahdenpaitaan. Vaarallisuutta hyökkäyksestä löytyy silti yhä runsaasti. Samuli Heiskalla on kasassa seitsemän osumaa jaValdrin Rashicalla neljä.

Honka Akatemia palasi tiistaina voittokantaan, kun HIFK/2 kaatui vakuuttavasti 2-0. Keltamustat taistelevat tiukasti lohkon kärkipaikoista. Maanantain kamppailuun Honka lähtee neljänneltä sijalta. Joukkueen sisäistä maalipörssiä johtaa kahdeksan osumaa iskenyt Ville Kiiski. Tulitukea Kiiskelle on tullut mm. viisi maalia iskeneeltä Joona Rämöltä.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran aikaisemmin kuluvalla kaudella. Silloin FC Espoo oli kotikentällään selvästi vahvempi ja otti täydet pisteet luvuin 3-0. Honka Akatemialla on siis maanantaina varmasti revanssihenki korkealla.

-Viime kohtaamisessamme tunsimme ensimmäistä kertaa tällä kaudella, että vastustaja oli meitä selvästi parempi. Olemme opiskelleet vastustajan pelaamista katsomalla videoita heidän aikaisemmista otteluistaan. Pyrimme siihen, että neutralisoimme heidän hyökkäämisensä ja hallitsemme pelin kulkua omilla aseillamme, kommentoi Honka Akatemian päävalmentaja Sergio Almenara.

Paikalliskamppailun jälkeen Akatemialla on 12.8. vuorossa vierasreissu Karjaalle, jossa vastaan tulee BK-46. Kotikentälleen Akatemia palaa maanantaina 20.8, jolloin vastassa on KäPa. Ottelu alkaa kello 18.30. Tervetuloa seuraamaan jännittävää kamppailua ja kannustamaan Honka Akatemia täysiin sarjapisteisiin!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top