Etsi tältä sivustolta

Kovakuntoinen Honka matkustaa Turkuun FC Interin vieraaksi

Sarjavitonen Esport Honka hakee kolmatta perättäistä voittoaan FC Interin kustannuksella. Tiistai-illan isäntä Inter on sarjataulukossa sijalla kahdeksan. Espoolaiset ovat keränneet 14:sta pelistään 22 pistettä, ja Inter yhtä monesta ottelustaan 16 pistettä.

Honka on ollut käsittämättömässä iskussa kotikentällään – keskiviikon SJK-voitto varmisti sen, että keltamustat ovat pelanneet nurmellaan 50. kotiottelua peräjälkeen tappioitta. SJK-ottelun takuumiehenä hääri Mac Kandji kahdella täysosumallaan.

Vieraskentällä Hongalla ei sen sijaan ole ollut yhtä helppoa – saldona seitsemästä ottelusta on yksi voitto, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Viimeisin vierasottelu oli FC Lahtea vastaan vajaa kaksi viikkoa sitten, silloin pisteet jaettiin luvuin 1–1. Hongan ainokaisen Lahdessa iski kauden ensimmäisellään Konsta Rasimus.

Suomen Cupin mestarin otteet ovat ailahdelleet

FC Interin päävalmentaja vaihtui noin kaksi viikkoa sitten, kun viime elokuusta lähtien joukkuetta valmentanut Fabrizio Piccareta jätti seuran yllättäen. Loppukauden vetovastuussa on Piccaretan apuvalmentaja toiminut John Allen.

Interin esitykset ovat olleet vuoristorataa koko Veikkausliigakauden ajan. Voittoja, tasapelejä ja tappioita on tullut tasaiseen tahtiin. Turkulaiset ovat kuitenkin viimeisestä viidestä ottelustaan hävinneet vain yhden, joten onko Inter vihdoin löytänyt vireensä?

Turkulaisten tehokkain pelaaja on alkukaudella ollut Timo Furuholm seitsemällä osumallaan. Furuholm on tällä hetkellä Veikkausliigan maalipörssin neljännellä sijalla.

Yksi mielenkiintoinen seikka turkulaisten otteissa on ollut se, että joukkue on ollut selvästi terävämpi vieraskentällä. Inter on pelannut kahdeksan vierasottelua ja kerännyt niistä 11 pistettä. Sen sijaan kuudesta kotiottelustaan he ovat saalistaneet vain viisi pistettä.

– Valmentaja on vaihtunut siellä ja sitä kautta varmasti pelityyli. Interillä on laadukas hyökkäyskalusto, joten meidän pitää puolustaa hyvin.

Taikatemppuja kauden toisen vierasvoiton saamiseksi ei ole.

– Nöyrästi lähdemme haastamaan Interiä heidän kotikentällään. Pienet marginaalit pitää saada puolellemme hyvän henkisen ja fyysisen valmistautumisen kautta, päävalmentaja Vesa Vasara summasi avaimet vierasvoiton nappaamiseksi tiistaina Turusta.

Honka ja Inter kohtasivat huhtikuun lopulla Tapiolan urheilupuistossa ja silloin pisteet tasattiin luvuin 2–2. Espoolaiset olivat pitkään kiinni täydessä pistepotissa, mutta Mika Ojala tasoitti 87. minuutin kohdalla ja näin ollen pisteet menivät jakoon. Miten käy tällä kertaa? Katso ottelu Ruutu+:sta ja ole messissä etänä! Ensimmäinen kuukausi on ilmainen.

Hongan terveystilanne

Hongalta sivussa Inter-ottelusta ovat varmuudella vain Masar Ömer ja Duarte Tammilehto. Terveystilanne on siis erinomainen ja koko joukkue on valmiina tiistain koitokseen!

Älä missaa kolmen seuraavan kotiottelun lippupakettia!

Varmista paikkasi kolmeen seuraavaan Hongan kotiotteluun aurinkokatsomoon vain 30€:lla! Ensin alkukauden komeetta RoPS saapuu vieraaksemme. Sitten vuorossa on Helsinki Cupin hengenkohotusottelu VPS:ää vastaan ja kirsikkana kakun päällä revanssihenkeä viime kauden lopulta, kun TPS haastaa keltamustat Tapiolan urheilupuistossa.

Sarjanousijana kauteen lähtenyt Esport Honka on pelannut mahtavasti alkukaudella ja joukkue taisteleekin hieman yllättäen europaikasta. Jokaisen tuki on tärkeää. Tervetuloa tukemaan Espoon ylpeyttä huippusuorituksiin!
Lippupaketin myy tiketti.fi!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top