Etsi tältä sivustolta

Honka hakee lauantaina kotinurmellaan balsamia haavoilleen – Älä missaa huipputarjoustamme

Esport Honka tarjoaa jokaiselle MeOllaanHonka -mukin ostajalla lipun Ilves-otteluun. Muki maksaa viisi euroa, joten kyseessä on huipputarjous, jota ei kannata missata! Tämän lisäksi saat mukin täyteen kahvia, kun tulet sisään.

Esport Honka hakee hyvitystä lauantaina Metroderbyn pettymykselle klo 17.00 Tapiolan urheilupuistossa. Keltamustat taistelivat hienosti viime ottelussaan vajaamiehisenä, mutta se ei tällä kertaa riittänyt. HJK vei täydet pisteet loppukirinsä ansioista 3–2 luvuin. Nyt vastassa on Tampereen Ilves, joka löytyy sarjataulukosta sijalta viisi.

Honka tavoittelee kauden kolmatta voittoaan Ilveksen kustannuksella. Espoolaiset ovat keränneet ensimmäisistä kymmenestä ottelustaan 12 pistettä. Vieraaksi saapuva Ilves sen sijaan on kerännyt 11 ottelustaan 18 pistettä. Tamperelaisten kuntopuntari osoittaa ylöspäin – joukkue on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan ja vahvistanut asemiaan Veikkausliigan ylemmässä keskikastissa.

– Ilves on taisteleva, hyvin puolustava ja vahva joukkue. Viime vuonna he pärjäsivät hyvin. Meillä on tiedossa tiettyjä osa-alueita mihin iskemme, mutta keskitymme myös omaan tekemiseemme ja sen parantamiseen, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara analysoi tulevaa vastustajaa.

– Toivottavasti pitkien hyökkäyksen jälkeisiä osumia tulisi jatkossa vielä enemmän. Tavoitteenamme on, että saisimme mahdollisimman usein niistä maalipaikkoja ja sitä kautta onnistumisia. Meidän pitää myös pystyä hyökkäämään nopeasti sekä onnistua erikoistilanteissa, missä Klubia vastaan tehtiinkin toinen osuma, Vasara kertasi lääkkeitä tehokkuuden lisäämiseen.

Vierasjoukkueen paras maalintekijänä on ollut alkukaudella kamerunilaishyökkääjä Marius Noubissi, joka on iskenyt viisi maalia. Noubissi on viidellä osumallaan Veikkausliigan maalipörssissä jaetulla kolmannella sijalla. Kotijoukkueen parhaana maalintekijänä majailee viime kotiottelussa kaksi maalia iskenyt Borjas Martin. Espanjalaishyökkääjä on iskenyt tällä kaudella yhteensä kolme täysosumaa.

Haaste on jälleen keltamustille kova, mutta usko Honka-leirissä on korkealla. Espoolaiset eivät ole hävinneet yhtään kotiottelua tällä kaudella ja joukkue hakeekin nyt toista perättäistä kotivoittoaan Tapiolan urheilupuistossa.

– Pitää olla valmis taistelemaan jokaisesta pallosta. Ilves tulee varmasti olemaan tyylinsä mukaisesti todella työteliäs ja kaksinkamppailuvalmis. Kolme pistettä napataan sillä, että oma pelimme on kunnossa ja pystymme vastaamaan tamperelaisten asettamiin haasteisiin, päävalmentaja summaa päättäväisenä.

Sivussa Esport Hongalta tulevassa kotiottelussa on loukkaantumisen vuoksi vain Duarte TammilehtoRobert Ivanovsekä Tim Murray ovat pelikiellossa Metroderbyssä saatujen punaisten korttien vuoksi. Honka-vahti Murray on suoran punaisen kortin takia sivussa myös seuraavan vierasottelun FC Lahtea vastaan.

Älä missaa huipputarjousta

Luvassa on varmasti mielenkiintoinen kamppailu Veikkausliigapisteistä lauantaina, kun Ilves saapuu Tapiolan urheilupuistoon. Voitolla Honka vahvistaisi asemiaan sarjan ylemmässä keskikastissa, joten jaossa olevat sarjapisteet ovat jälleen todella tärkeät.

Tervetuloa nauttimaan Veikkausliigajalkapallosta ja kannustamaan Honka täysiin sarjapisteisiin!
Liput myy Tiketti. (Muista huipputarjouksemme!)

#MeOllaanHonka

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top