Etsi tältä sivustolta

Mathias Ahlblad Honkaan!

18-vuotias maalivahti Mathias Ahlblad siirtyy Honkaan. Ahlblad debytoi Kakkosessa jo 16-vuotiaana kaudella 2019 FC Espoon riveissä. Kaksi viimeisintä kautta on kulunut Klubi 04:ssa. Kauden 2020 päätteeksi Ahlbad valittiin Kakkosen B-lohkon parhaaksi maalivahdiksi. Hän on edustanut myös Suomea nuorisomaajoukkueissa.

Haastavan viime kauden jälkeen Ahlblad odottaa innolla tulevaa Hongan paidassa.

Valinta siirtyä Honkaan oli minulle helppo. Tiesin että täällä on kova vaatimustaso ja tehdään laadukasta työtä. Koen että tämä on paras paikka minulle kehittyä veskarina. Tulen Honkaan motivoituneena ja innokkaana. Minulla on kova halu oppia ja kehittyä. Odotan itseltäni ehjää ja hyvää kautta ja haluan auttaa joukkuetta menestymään. On huikea fiilis saada edustaa Honkaa, nähdään Tapiolassa!, hän sanoo.

– Tunnen Mathiaksen jo vuosien takaa nuorten maajoukkueista ja tiedämme millainen potentiaali hänellä on. Mathiaksen viime kausi oli hieman haasteellisempi, mutta nyt on tarkoitus kääntää kurssi takaisin ylöspäin ja edustusjoukkueympäristö takaa hänelle hienot lähtökohdat jatkaa kehitystään. Tiedän Mathiaksen kovan työmoraalin, joten hän sopii mainiosti meidän porukkaamme mukaan. Lisäksi hänen taustansa tukee mainiosti meidän maalivahtien pelimallia, Hongan maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen kommentoi.

Seuraava uusi sopimus julkaistaan näillä näkymin 25.12.

Back to top