Etsi tältä sivustolta

Lauri Laine jatkaa Hongassa

Julkaistu

Honka ja Lauri Laine ovat uusineet aiemman pitkän sopimuksensa. 18-vuotias laitahyökkääjä debytoi Veikkausliigassa jo viime kaudella, mutta on ottanut tällä kaudella suurempaa vastuuta ja pelannut kahdessakymmenessä Veikkausliigaottelussa, kolmessa Suomen Cupin ottelussa ja viidessä Liigacup-pelissä. Hongan oma kasvatti kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkueryhmään.

Hyvät fiilikset sopimuksesta Hongan kanssa. Vuodet täällä ovat menneet hyvin ja olen kehittynyt pelaajana. Toiveena tietysti on päästä jossain vaiheessa pelaamaan ulkomaille, Laine kommentoi.

Hienoa, että oma kasvatti jatkaa meillä pidempään! Lauri on pelannut Veikkausliigassa jo noin 700 minuuttia. Kilpailu on kovaa nuorille pelaajille tällä pelipaikalla, samasta paikasta on taistelemassa maajoukkuepelaajia. Se kehittää varmasti pelaajia. Laurin nopeus 1vs1-tilanteissa hyökätessä on selkeä vahvuus. Kilpailu jatkuu, odotamme kaikki että pääsemme näkemään Laurin kentällä syksyn kovissa peleissä, toteaa urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top