Etsi tältä sivustolta

Alberto Velásquez Honkaan!

Julkaistu

Hyökkääjä Alberto Velásquez siirtyy Honkaan HJK:sta. 15-vuotias Velásquez on ollut tehokas nuorisomaajoukkuetasolla, sillä kymmeneen maaotteluun hän on tehnyt kuusi maalia. Suomen ja Perun kansalaisuudet omaava Velásquez teki tällä kaudella HJK:n riveissä kahdessatoista BSM-karsintaottelussa kolme maalia. Lisäksi hän pelasi kolme ottelua P17 Ykkösessä, joissa vastustajan maaliverkko heilui viidesti ja kahdessa P15 Etelä Liigan ottelussa hän teki viisi maalia. Debyytti Honka-paidassa sujui myös tehokkaasti, sillä Velásquez teki maalin tultuaan vaihdosta kentälle 72. minuutilla BSM-sarjan ottelussa RoPS:ia vastaan viime sunnuntaina.

Siirryin Honkaan, sillä minulle tarjotaan täällä parempi kehittymisympäristö ja huomattavasti paremmat mahdollisuudet saavuttaa tavoitteeni. Valmentajat ja muut pelaajat tukevat minua ja Hongassa on hyvät olosuhteet treenaamiseen ja kehittymiseen sekä joukkueena, että yksilönä. Pystyn näyttämään mihin pystyn ja mitä uutta voin tuoda joukkueelle. Tavoitteeni on pelata ulkomailla jo ensi kesänä kun täytän kuusitoista ja kehittyä siellä yhä enemmän. Honka tarjoaa tähän hyvät mahdollisuudet. Sieltä voisin myöhemmin siirtyä isompaan seuraan ja luoda uran jalkapallon ympärille. Tavoitteenani on myös pelata tehokkaasti Perun sekä Suomen maajoukkueille ja myöhemmin mahdollisuuden tullessa valita kumpaa edustan, Velásquez sanoo.

Alberto on hyökkääjä, joka liikkuu maalintekotilanteisiin boksissa hyvin ja sen lisäksi on myös itse todella hyvä luomaan tilanteita ja viimeistelemään. Liike kentällä ja pelikäsitys ovat hyvällä tasolla. Alberto on tällä hetkellä yksi Suomen parhaista nuorista hyökkääjistä. Olemme todella tyytyväisiä siihen, että nuori pelaaja valitsee Hongan ympäristön kehittyäkseen pelaajana. Tervetuloa Alberto!, kommentoi puolestaan urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top