Etsi tältä sivustolta

Veikkausliiga jatkuu Ruudussa suurempana kuin koskaan – studioasiantuntijoina muun muassa Markku ”Rive” Kanerva ja Tuija Hyyrynen

Julkaistu

Veikkausliigan uusi kausi alkaa Ruudussa 5.4. ja tuo mukanaan monia uudistuksia. Ottelulähetysten laatua nostetaan merkittävästi ja uudistuneeseen studioon astuu asiantuntijatiimi kotimaisen jalkapallon huipulta.

5. huhtikuuta alkavalla Veikkausliiga-kaudella tuotantojen kameroiden määrää on nostettu ja kaluston laatua parannettu huomattavasti sekä perusotteluiden lähetyksissä että studiolähetyksissä. Studiolähetysten määrää on myös lisätty merkittävästi ja niitä on tarjolla läpi koko kauden aina pokaalin nostoon asti.

Täysin uudistuneeseen studioon astuu huippuammattilaisten muodostama studiotiimi, jonka asiantuntijoihin kuuluvat Markku ”Rive” Kanerva, Tuija Hyyrynen, Mehmet Hetemaj, Pekka Lagerblom, Marko Rajamäki ja Mika Hilander.

Studioisäntänä jatkava Tero Karhu saa uudella kaudella parikseen Lassi Hurskaisen.

Olen koko Veikkausliiga-yhteisön ja suomalaisen jalkapalloilun puolesta äärimmäisen iloinen Ruudun täysin uudistetusta tuotantokonseptista, josta seuraa paljon hyvää Veikkausliigalle ja kaikille jalkapallosta kiinnostuneille. Tämä erinomainen uudistus nostaa odotusarvoa ja positiivista kihelmöintiä entisestään tulevaan kauteen, sanoo Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Veikkausliiga on kotimaisen seurajalkapallon ja Ruudun futispaketin kruununjalokivi. Tulevan kauden merkittävien tuotantopanostuksien tavoitteena on tuoda Veikkausliigasta välittyvä draama, tunne ja timanttinen urheiluviihde yhä lähemmäs faneja, kertoo Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela.

VEIKKAUSLIIGAN UUSI STUDIOTIIMI

Markku Kanerva
Markku ”Rive” Kanervalla on takanaan upea SM-sarja- ja Veikkausliigaura. Hän on voittanut Suomen mestaruuden neljä kertaa ja Suomen Cupin kolmesti. Neljä kertaa Vuoden Valmentajaksi valittu Kanerva vei Huuhkajat ensimmäistä kertaa miesten lopputurnaukseen ja valmistautuu nyt tempun uusimiseen.

Mehmet Hetemaj
Tämä HJK:n kasvatti on pelannut sekä Suomen että Kosovon maajoukkueissa sekä Italiassa ja Kreikassa. Hetemaj voitti SJK:n riveissä Suomen mestaruuden ja Suomen Cupin. Nyt huippuanalyyttisena pelaajana tunnettu ”Mehu” tuo analysointikykynsä, kokemuksensa ja näkemyksensä Veikkausliigan ystävien iloksi studioon.

Tuija Hyyrynen
Tuija Hyyrynen on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisjalkapalloilijoista. Hän voitti Italian Serie A:n viisi kertaa ja sai tililleen 121 A-maaottelua. Puolustaja kuului Helmareiden runkopelaajiin ja kapteenistoon peräti kolmissa EM-kisoissa.

Mika Hilander
Mika ”Hila” Hilander ei jättänyt viime syksynä päättyneellä pelaajaurallaan ketään kylmäksi. Yksi Veikkausliigan viime vuosien värikkäimmistä pelaajista ja parhaista maalivahdeista oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta ja kahta Suomen Cupia. Hilander muistetaan huipputorjuntojen lisäksi mielenkiintoisista haastatteluista ja vahvasta pelinohjauksesta.

Pekka Lagerblom
Lahtelaistaustaisella ”Power Pekalla” on takanaan komea pelaajaura seura- ja maajoukkuetasolla. Kansainvälisiltä kentiltä tarttui mukaan paitsi futistaitoja myös pettämätön tyylitaju. Vuodet Ruudun asiantuntijana ovat koulineet hänestä rautaisen ammattilaisen kameran edessä ja Lagerblom edustaakin uuden tiimin kokenutta osastoa.

Marko Rajamäki
Marko Rajamäki on yksi Suomen tunnetuimmista jalkapalloasiantuntijoista. ”Rapan” analyysi ei yhteen lauseeseen katkea eikä hymy hyydy. Takanaan hänellä on hieno ura pelaajana Suomessa, Skotlannissa ja Ruotsissa sekä A-maajoukkueessa. Menneisyys Veikkausliigan päävalmentajana edesauttaa siinä, ettei kukaan vaihda tässä sarjassa edes pelisukkia niin, ettei Rapa siitä tietäisi.

Tero Karhu
Studion juontajana jatkaa Tero Karhu, jonka positiivinen ja asiantunteva tyyli on vakuuttanut yleisön. Tero pelasi futista Veikkausliigassa ja on sittemmin tullut tutuksi kaikille lajia seuraaville selostajana, juontajana ja toimittajana. Karhun rooli Ruudun Veikkausliiga-kokonaisuudessa on ollut merkittävä jo neljän vuoden ajan.

Lassi Hurskainen
Lassi Hurskainen tuli futisväelle tutuksi Youtuben kautta ja on hänellä tilillään myös hieno ura maalivahtina. Tällä hetkellä miehen seura on SexyPöxyt. Hurskainen tulee tarttumaan uuteen haasteeseen vailla pidäkkeitä. Luvassa on viihdettä, tunnetta ja raakaa tietoa!

Veikkausliiga oheisohjelmineen on katsottavissa Ruutu+-tilauksella yhdessä Subway Kansallisen Liigan ja Ykkösen kanssa.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top