Etsi tältä sivustolta

Jonathan Muzinga Honkaan!

Julkaistu

Hongan hyökkäys vahvistuu Jonathan Muzingalla. 20-vuotias hyökkääjä on edustanut viimeksi SJK:ta, jossa hän pelasi päättyneellä kaudella kahdessakymmenessäkahdessa Ykkösen ottelussa SJK Akatemian riveissä ja teki niissä kahdeksan maalia. Veikkausliigadebyyttinsä Muzinga teki toukokuussa AC Oulua vastaan. Lisäksi hän pelasi kahdessa SJK Akatemian Suomen Cupin ottelussa ja teki niissä yhden maalin.

Kaudella 2021 Muzinga teki yhdeksän maalia PK-35:delle Ykkösessä ja edeltävällä kaudella hän voitti Kakkosen A-lohkon maalipörssin yhdellätoista maalilla. Lohkon maalikuninkuus toi myös valinnan sen parhaaksi pelaajaksi.

Päätin siirtyä Honkaan koska olen kuullut ja nähnyt, että täällä nuoria pelaajia arvostetaan ja halutaan kehittää hyvällä ja fiksulla tahdilla. Muutaman treenin jälkeen olen päässyt jo rinkiin mukaan, minut on otettu hyvin vastaan ja tuntuu siltä, että olisin tuntenut joukkuekaverit jo muutaman vuoden. Tavoitteeni tulevalla kaudella on kehittyä ja auttaa joukkuetta, jonka lisäksi haluan oppia lisää Hongasta seurana. Tärkeintä on saada mahdollisimman paljon peliminuutteja, sen jälkeen voi miettiä pidemmälle, mitä muuta tavoittelee, Muzinga kommentoi.

Olemme jo hyvän aikaa seuranneet Jojon kehitystä. Isoa potentiaalia jos päästään työstämään isolla määrällä työntekoa, niin tulokset voivat silloin kaiken onnistuessa olla myös isoja. Näin kuvailisin tätä asiaa, toteaa manageri Hexi Arteva.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top