Etsi tältä sivustolta

Mohammed Adams lainalle Portugaliin

Julkaistu

Toppari Mohammed Adams siirtyy vuoden lainalle Portugalin toisella sarjatasolla pelaavaan Sporting Clube da Covilhaan. Lainasopimukseen sisältyy myös portugalilaisseuran osto-optio. Honka saa siirrosta korvauksen.

21-vuotias Adams pelasi tällä kaudella Hongassa viidessä Veikkausliigaottelussa, yhdessä Suomen Cupin ottelussa sekä kolmessa Liigacupin ottelussa. Lisäksi hänelle kertyi kaksi ottelua Kakkosessa Honka Akatemian paidassa. Viime kauden Adams pelasi Ykköstä suuressa roolissa lainalla RoPS:issa.

Mohammed, it has been an interesting years with you first with Covid, then at RoPS and now finally with us. We all feel this is a good step and challenge to you at the moment. Good luck and work hard, Hongan manageri Hexi Arteva sanoo.

Honka toivottaa Adamsille onnea ja menestystä uuteen haasteeseen!

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top