Etsi tältä sivustolta

Aldayr Hernández vahvistaa Hongan puolustusta

Julkaistu

26-vuotias keskuspuolustaja Aldayr Hernández saapuu vahvistamaan keltamustien puolustuspäätä. Kolumbialainen on pelannut jo kolme kautta Suomen kentillä. Hän saapui TPS:ään Ykköseen kaudeksi 2019 ja kantoi suurta vastuuta joukkueen noustessa Veikkausliigaan. Seuraavalla kaudella Hernández pelasi kaksikymmentäyksi Veikkausliigaottelua ja iski myös kaksi maalia. Viime kaudella toppari edusti HIFK:ta, jossa hän pelasi yhtä vaille kaikissa Veikkausliigaotteluissa, sekä viidessä Suomen Cupin pelissä.

Ennen Suomeen saapumistaan Hernández on edustanut kotimaansa Bogota FC:ta, uruguaylaista Rocha FC:tä, sekä SC Bekaa Libanonissa. Hän on myös ollut mukana Kolumbian U20- ja U21-maajoukkueissa.

Honka on loistava seura ja tämä on minulle urallani hyvä askel. Toivon, että pystyn auttamaan joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa. Haluan lähettää Hongan kannattajille erittäin lämpimän tervehdyksen. Lupaan, että jätän aivan kaiken kentälle kantaessani tämän seuran värejä. Tarvitsemme vahvaa tukeanne tavoitteiden saavuttamiseksi, Hernández kommentoi siirtoaan.

– Aldayr on näyttänyt aiemmilla kausilla, että hän pystyy pelaamaan hyvällä tasolla Veikkausliigassa. Hän puolustaa varmasti ja on vahva kaksinkamppailuissa. Nyt tehdään töitä sen eteen, että hän ottaa vielä yhden stepin eteenpäin, nousee aivan Veikkausliigan huipputasolle ja on ensi kaudella yksi liigan parhaimmista toppareista, päävalmentaja Vesa Vasara sanoo.

– Aldayr on osoittanut Suomen vuosinaan olevansa pelipaikallaan sarjan ehdotonta eliittiä. Pelillisesti hän istuu meille kuin nenä päähän. Lisäksi tosiaan se, että hän on jo tovin täällä Suomessa pelannut ja sen myötä tuntee sarjan ja sen lainalaisuudet, on merkittävä etu tämän yhteistyön alulle. Hän on myös persoonana hyvin meille sopivaa sorttia. Oikein hyvä pelaaja tähän meidän ensi kauden tarinaan, kertoo puolestaan Hongan manageri Hexi Arteva.

Seuraava uusi sopimus julkaistaan näillä näkymin 23.12.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top