Etsi tältä sivustolta

Esport valmennuskeskus palkkaa tekijöitä tuottamaan testaus- ja valmennuspalveluita espoolaiselle jalkapallon seurayhteisölle

Julkaistu

Työpaikkailmoitus alla:

KUNTOTESTAAJA, FYSIIKKAVALMENTAJA ESPORT-VALMENNUSKESKUS

Esport kuuluu maan johtaviin liikuntakeskuksiin. Esport Arenalle sijaitseva Esport valmennuskeskus tarjoaa huipputason olosuhteet urheilijoiden kehittämiseen. Valmennuskeskuksen palveluita ovat yksilö- ja joukkuetestaus, fysiikkavalmennus ja valmentajien koulutus.

Haemme nyt tuntityöhön liikunta-alan nykyisiä tai tulevia ammattilaisia osaksi valmennuskeskuksen valmennus- ja testaustiimiä.

Edellytämme sinulta liikunta- tai terveydenhuoltoalan peruskoulutusta (mm. liikuntaneuvoja, LAT, liikunnanohjaaja, hieroja tai fysioterapeutti), sekä kokemusta urheiluseuratoiminnasta ja/tai liikunta-alalta. Eduksi katsomme kokemuksen ominaisuustestien (mm. piip, nopeus, hypyt) tekemisestä, sekä kokemuksen pyöräergometritestien tekemisestä. Valmennustehtävissä eduksi katsotaan aikaisempi kokemus jalkapallon tai salibandyn parissa.

Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista otetta, sekä kykyä ohjata isoja ryhmiä testien ja valmennusten tiimoilta. Fysiikkavalmennustyö sisältää joukkuelajien (jalkapallo, salibandy) eri-ikäisten junioreiden valmennusta. Kuntotestaajan työ sisältää sekä joukkuetestausta, että yksilö- ja yrityskuntotestien tekemistä.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö osaavaan ja energiseen joukkoomme, hae tehtävään lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi Jussi Pesolalle (jussi.pesola@esport.fi). Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja tehtävässä voi aloittaa saman tien tai sopimuksen mukaan elokuussa 2021.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top