Etsi tältä sivustolta

Info ottelujärjestelyistä Hongan elokuun kotiotteluun FC Honka-SJK

Julkaistu

Veikkausliigakausi on kääntynyt elokuulle. Kaikkien ottelutapahtumiin osallistuvien turvallisuuden takaamiseksi ottelujärjestelyissä on muutoksia verrattuna ns. normaaliin ottelutapahtumaan. Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti. Kiinnitä huomiota erityisesti heinäkuun rajoituksiin verrattuna tulleisiin muutoksiin.

Nämä ohjeet ovat voimassa ainakin elokuun ajan.

Honka pelaa elokuun aikana yhden kotiottelun Tapiolan urheilupuistossa.

Ma 10.8. kello 18.30 FC Honka-SJK Liput otteluun tästä!

Uuden ohjeistuksen mukaan stadionia ei enää tarvitse jakaa alueisiin, mutta tapahtuman kokonaishenkilömäärä on edelleen rajattu.

Sisään pääsee kaikista porteista. Jos lippuusi on jo tulostunut sisäänkäyntiportti, voit jättää sen huomioitta. Toivomme, että pyritte välttämään jonoja ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan vapaampia portteja.

Huom! Gate 1 poistuu käytöstä, Gate 2, 3 ja 4 säilyvät entisillä paikoillaan. Ottelua tulee seurata siinä katsomossa, johon lippu on ostettu. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat tarvittaessa oikeaan katsomoon.

Seisomakatsomot, sekä aurinkokatsomo (lohkot F, G ja H) ovat numeroimattomia katsomoita. Kun valitset istumapaikkaasi, ota turvavälit muihin ihmisiin huomioon.

Myös kioskilla 2 (pääkatsomon lohkon E takana sijaitseva kioski, karttakuvassa yläoikealla) on elokuun ottelussa anniskelu. Näin ollen anniskelua löytyy jokaiselta neljältä kioskilta.

Tauolla myyntipisteet saattavat ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään hiljaisempia aikoja, mikäli mahdollista.  Muista pitää huolta turvaväleistä myös jonottaessa myyntipisteille. Kannattajatuotteita myydään Esport Arenan shopissa, sekä stadionilla.

Lipunmyynti stadionilla

Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen piste sijaitsee samassa paikassa. Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä. Lippuja on Tiketissä myytävänä ottelun loppuun saakka.

HUOM! Kausikorttilaisten täysin vapaata kulkua ei voida sallia myöskään elokuun aikana, sillä stadionalueen henkilömäärä on rajattu. Kausikortilla pääsee yhä tietenkin maksutta kaikkiin Hongan Veikkausliigan kotiotteluihin. Kausikorttilaisten tulee kuitenkin lunastaa jokaiseen otteluun veloitukseton lippu Tiketin kautta. Kausikortin paikka ei poikkeusolojen aikaan ole voimassa, vaan paikka valitaan lippua lunastaessa. Mikäli sinulla on ongelmia lipun lunastamisen kanssa, ota yhteyttä Tikettiin sähköpostilla osoitteeseen hei@tiketti.fi

Esteettömyys

Inva-katsomot säilyvät entisillä paikoillaan. Loungen terassilta löytyy kenttätasossa oleva viiden paikan invakatsomo (pääkatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä). Stadionin toinen invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä. Stadionalueelta löytyy invavessoja.

TÄRKEÄÄ! Saavuthan ottelutapahtumiin ajoissa. Älä saavu otteluun, jos tunnet itsesi sairaaksi tai sinulla on minkäänlaisia oireita. Nauti tällöin ottelusta Ruutu+:n välityksellä.

Kiitos, että olet mukana tekemässä turvallista ottelutapahtumaa!

#MeOllaanHonka

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top