Etsi tältä sivustolta

Infopaketti Hongan heinäkuun kotiotteluihin Veikkausliigassa

Julkaistu

Veikkausliigakausi on jälleen käynnissä. Kaikkien ottelutapahtumiin osallistuvien turvallisuuden takaamiseksi ottelujärjestelyissä on tehty muutoksia verrattuna ns. normaaliin ottelutapahtumaan. Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti.

Nämä ohjeet ovat voimassa ainakin heinäkuun ajan.

Honka pelaa heinäkuun aikana neljä kotiottelua Tapiolan urheilupuistossa.

Su 12.7. klo 18.30 Honka-KuPS
La 18.7. klo 17.00 Honka-TPS
Ke 22.7. klo 18.30 Honka-FC Inter
Su 26.7. klo 17.00 Honka-RoPS

Stadionin katsomoalueet

Tapiolan urheilupuiston stadion on jaettu neljään suljettuun alueeseen, joiden välillä ei pääse liikkumaan. Jokaisella alueella on oma kioskinsa, sekä WC:t. Anniskelua on alueilla 1, 3 ja 4.

Huomioithan omat sisäänkäynnit joka alueelle. Sisäänkäyntiportti tulostuu myös ottelulippuun.

Alueen 1 sisäänkäynti on pääkatsomon Esport Arenan puoleisessä päädyssä (kartassa Gate 1)
Alueeseen kuuluu osa Esport Arenan puoleisesta seisomakatsomosta, sekä pääkatsomon lohkot A ja B.

Alueen 2 sisäänkäynti on pääkatsomon keskellä sijaitseva portti, joka oli sisäänkäyntinä myös Suomen Cupin ottelussa Honka-FC Lahti (Gate 2). Alueeseen kuuluu pääkatsomo lukuunottamatta lohkoja A ja B.

Alueen 3 sisäänkäynti on Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä (Gate 3). Alueeseen kuuluu Urheilupuistontien puoleinen seisomakatsomo, sekä osa aurinkokatsomosta (lohko H ja osa G:stä).

Alueen 4 sisäänkäynti on aurinkokatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä (Gate 4). Alueeseen kuuluu vieraskannattajien seisomakatsomo, sekä osa aurinkokatsomoa (lohko F ja osa G:stä).

Seisomakatsomot, sekä aurinkokatsomo (lohkot F, G ja H) ovat numeroimattomia katsomoita. Ostaessasi lipun näihin katsomoihin, lippu oikeuttaa kyseisen alueen kaikkiin katsomoihin. Kun valitset istumapaikkaasi, ota turvavälit muihin ihmisiin huomioon.

Tauolla myyntipisteet saattavat ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään hiljaisempia aikoja, mikäli mahdollista.  Muista pitää huolta turvaväleistä myös jonottaessa myyntipisteille. Kannattajatuotteita myydään Esport Arenan shopissa.

Ottelun jälkeinen poistuminen suoritetaan porrastetusti kuuluttajan ohjeiden mukaan.

Lipunmyynti stadionilla

Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen piste sijaitsee samassa paikassa. Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä. Heinäkuun otteluiden lipunmyynti käynnistyy tiistaina 7.7. kello 12.00. Lipunmyyntiin pääset tästä! Lippuja on Tiketissä myytävänä ottelun loppuun saakka.

HUOM! Kausikorttilaisten täysin vapaata kulkua ei voida sallia heinäkuun aikana, sillä stadionalueen henkilömäärä on rajattu. Kausikortilla pääsee yhä tietenkin maksutta kaikkiin Hongan Veikkausliigan kotiotteluihin. Kausikorttilaisten tulee kuitenkin lunastaa jokaiseen otteluun veloitukseton lippu Tiketin kautta. Tiketti lähettää kausikortin ostaneille lisätietoa asiasta, sekä ohjeet lippujen lunastamiseen.

Kausikortin paikka ei poikkeusolojen aikaan ole voimassa, vaan paikka valitaan lippua lunastaessa.

Heinäkuun sarjalippu

Tarjolla on myös neljän ottelun sarjalippu, jonka pääset ostamaan täältä!

Osta ensin myyntisivulta sarjalippusi. Neljän ottelun sarjalipun numerolla voit lunastaa 0 € hintaisia ottelulippuja Hongan peleihin heinäkuussa 2020. Valitse mieleinen paikka Aurinkokatsomosta ja lipputyypiksi: Hongan lippupaketti heinäkuulle. Huomaathan, että otteluliput on lunastettava etukäteen, eikä sarjalippu kelpaa tapahtumaan sellaisenaan. Voit lunastaa neljä lippua samalla koodilla joko eri otteluihin, tai kaikki samaan otteluun. Lunastaminen onnistuu osoitteessa www.tiketti.fi tai Tiketin toimipisteillä.

Esteettömyys

Inva-katsomoita löytyy alueilta 1 ja 3. Alueen 1 viisipaikkainen invakatsomo sijaitsee Loungen terassilla, kenttätasossa. Alueen 3 invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä.

Jokaiselta alueelta löytyy invavessa. Alueelta 1 löytyy kolme invavessaa, alueelta 3 kaksi.

TÄRKEÄÄ! Saavuthan ottelutapahtumiin ajoissa. Älä saavu otteluun, jos tunnet itsesi sairaaksi tai sinulla on minkäänlaisia oireita. Nauti tällöin ottelusta Ruutu+:n välityksellä.

Kiitos, että olet mukana tekemässä turvallista ottelutapahtumaa!

#MeOllaanHonka

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top