Etsi tältä sivustolta

Honka matkustaa Ouluun Suomen Cupin neljännesvälierään

Julkaistu

Honka kohtaa Suomen Cupin neljännesvälierässä Ykkösen AC Oulun Raatin Stadionilla, keskiviikkona 17.6. kello 20.00 alkaen. Ottelu siirtyi alkuperäisestä ajankohdastaan koronaviruksen vuoksi. Ruutu+ näyttää ottelun suorana.

Honka on pelannut kaksi harjoitusottelua valmistautuessaan alkavaan kauteen. Vastassa ovat olleet FC Lahti, sekä HJK. Peliminuutit ovat kyseisissä otteluissa jakautuneet laajasti, sillä molemmissa kamppailuissa keltamustat vaihtoivat maalivahtia lukuunottamatta kaikki pelaajat.

– Molemmissa otteluissa ensimmäisellä puoliajalla pelimme pysyi hyvin organisoituneena. Emme ehkä ole luoneet vielä tarpeeksi maalipaikkoja, mutta olemme onnistuneet luomaan paremmin hyviä prässejä kuin viime vuonna. Niistä hetkistä voisimme pallonriiston jälkeen mennä vielä paremmin maalipaikoille, analysoi päävalmentaja Vesa Vasara.

Myös AC Oulu on pelannut kahdesti koronatauon jälkeen. Ensimmäisessä se päätyi 2-2 tasapeliin Kakkosen JS Herculeksen kanssa. Viime perjantaina oululaiset pelasivat maalittoman tasapelin Veikkausliigajoukkue RoPS:n kanssa.

– Olemme tietenkin jo kerran tutkineet Oulun pelaamista. Tuskin siinä aivan kamalan suuria muutoksia on tapahtunut, kun ei joukkueilla paljoa ole yhteistä toimintaa ollut. Harjoitusottelussa RoPS:ia vastaan he vaikuttivat peliä hallitsevalta joukkueelta ja hyvin valmiilta. AC Oululla on omat aseensa, jotka meidän pitää saada otettua heiltä pois ja samalla tarkentaa omaa pelaamistamme, Vasara sanoo.

AC Oulu sijoittui viime kaudella Ykkösessä seitsemänneksi. Kauden jälkeen joukkueessa on tapahtunut muutoksia sekä pelaajarintamalla, että valmennuksessa. Tällä kaudella oululaisia luotsaa Jyrki Ahola.

Joukkue on vahvistunut mm. EIF:stä saapuneella Daniel Rantasella, Viron FC Florasta Ouluun tulleella Anselmi Nurmelalla, sekä erittäin kokeneella Veikkausliigapuolustajalla, HJK:sta takaisin palanneella Rafinhalla. AC Oulu oli Rafinhan ensimmäinen joukkue Suomessa.

Mielenkiintoisen ottelusta tekee myös se, että joukkueet kohtasivat samassa vaiheessa myös viime vuoden Suomen Cupissa. Silloin Honka oli niukasti parempi, voittaen vieraissa 0-1 numeroin.

AC Oulu-FC Honka ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä voittajan ottelusta PeKa-FC Lahti. Ottelu pelataan keskiviikkona 24.6.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top