Etsi tältä sivustolta

Jean Marie Dongou siirtyy Honkaan

Hongan jo valmiiksi vahva joukkue vahvistuu uudella pelaajalla, kun joukkueeseen liittyy kamerunilaishyökkääjä Jean Marie Dongou.

Dongou, 24, on saanut jalkapallokasvatuksensa suurseura FC Barcelonan maineikkaassa La Masiassa. Hän on pelannut Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla yhteensä 164 ottelua, joissa on syntynyt 34 maalia. Kolmannella sarjatasolla otteluita on 27 kappaletta. Vuonna 2013 hän pääsi vaihdosta kentälle Mestarien Liigan ottelussa Celticiä vastaan, sekä 2014 Espanjan pääsarjaottelussa. Barcelonan jälkeen Dongou on edustanut Real Zaragozaa, Gimnasticia, CD Lugoa, sekä Lleida Esportiua.

Dongou liittyy joukkueeseen innolla.

-Olen kiitollinen Hongalle mahdollisuudesta tulla tänne, ja pyrin nyt auttamaan parhaani mukaan joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa. Toistaiseksi kaikki on sujunut erittäin hyvin, ja olen sopeutunut hyvin joukkueeseen ja uuteen kaupunkiin, hän kommentoi.

Hyökkääjä avasi myös taustoja sille, miksi Honka valikoitui seuraksi.

-Halusin tulla Honkaan, koska kuulin seurasta ja sen projektista todella paljon hyvää. Puhuin myös valmennuksen kanssa ja olen vakuuttunut, että tein hyvän päätöksen. Hongan kannattajille haluan sanoa, että tästä kaudesta tulee varmasti upea koko seuralle. Lupaan antaa itsestäni kaiken sen saavuttamiseksi.

Myös Hongan puolelta siirtoon ollaan hyvin tyytyväisiä.

-Jean oli lähellä siirtoa meille jo viime kesänä. Erittäin mielenkiintoinen pelaaja, sekä kaiken lisäksi todella fiksu ja mukava kaveri, sanoo Hongan manageri Hexi Arteva.

-Olemme nyt vajaan kuukauden verran tutustuneet toisiimme. Hän saapui Espooseen jo tammikuun puolessa välissä ja on saanut rauhassa opetella meidän arkeamme jo hyvän tovin. Samalla olemme päässeet hyvinkin perusteellisesti jyvälle siitä, minkälainen kaveri on kyseessä ja miten pystymme häntä parhaalla mahdollisella tavalla urheilijana eteenpäin auttamaan, Arteva päättää.

Welcome Jean!

Back to top