Etsi tältä sivustolta

Hongan hyökkäykseen huippuvahvistus – Macoumba Kandji saapuu Espooseen

Julkaistu

Esport Honka vahvistuu huippuhyökkääjällä, kun Macoumba ”Mac” Kandji saapuu Espooseen. 32-vuotias senegalilaishyökkääjä tuo Hongan hyökkäykseen kamppailuvoimaa sekä runsaasti taitoa. 

Suomessa Kandji muistetaan HJK:n ja FC Interin paidasta. Helsinkiläisille Kandji onnistui mm. kahdesti maalinteossa Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Mieheltä löytyy kokemusta myös kansainväliseltä tasolta – Kandjilla on nimittäin tilillään lähes sata ottelua Yhdysvaltain pääsarjassa MLS:ssä.

Hyökkääjä ehti jo debytoida keltamustassa paidassa eilisessä RoPS-voitossa. Kovin paljoa paremmin ei Honka-ura olisi voinut alkaa – Kandji tuli toisella jaksolla vaihdosta kentälle ja iski Hongan tasoitusmaalin.

– ”Mac” on Vesa Vasaran pitkäaikainen tuttu. Hän on ollut meillä listoilla jo pidemmän aikaa, mutta tarve hyökkääjälle aktivoitui nyt Masar Ömerin loukkaantumisen vuoksi. Kandji tuo meille selkeästi johtajuutta ja esimerkkiä kokemuksellaan, Esport Hongan manageri Hexi Arteva kommentoi tuoretta hankintaa.

Hyökkääjärintamalta myös huonoja uutisia

Hongan hyökkääjä Masar Ömerin kausi on loukkaantumisen takia valitettavasti ohitse. Ömer joutui jättämään muutama viikko sitten SJK-ottelun kesken ja on alaraajavamman takia pitkään sivussa. Koko Esport Hongan organisaatio toivottaa Masarille tsemppiä kuntoutukseen ja mahdollisimman pikaista paluuta.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top