Etsi tältä sivustolta

Honka matkaa PEPO:n vieraaksi

Julkaistu

Esport Hongan kolmas koitos Suomen Cupin lohkovaiheessa koittaa lauantaina, kun matka suuntautuu Imatran Aviasport Areenalle lappeenrantalaisen PEPO:n vieraaksi. Ottelu alkaa kello 15.00.

Honka nappasi kaksi viikkoa sitten vuoden toisesta cup-ottelustaan toisen voiton. HIFK oli Talissa vaikea vastus, ja johtikin ottelua kahteen otteeseen, lukemin 1-0 ja 2-1. Masar Ömerin kaksi minuutin sisään syntynyttä maalia käänsivät kuitenkin pelin lopulta Hongalle, ja loppunumerot olivat 2-3.

Parantamisen varaa jäi, mutta pystyimme kuitenkin joukkueena kesken pelin kasvamaan, ja kääntämään tappioaseman voitoksi. Kun videolta katsottiin peliä jälkikäteen, oli siellä muutama hyvä asia lisää, jotka pelistä jäivät mieleen. Selvää toki on, ettei meidän peli ole vielä ihan täysin valmista ja töitä on paljon edessä”, kommentoi kohtaamista Hongan päävalmentaja Vesa Vasara.

Hongan joukkueeseen on saapunut talven aikana uusia vahvistuksia, ja Alex Nimelyä lukuunottamatta kaikki ovat myös saaneet jo debyyttinsä tehtyä. Viimeisimpänä Davor Taleski torjui ensimmäistä kertaa Honka-maalilla juuri HIFK:ta vastaan.

Lappeenrantalainen PEPO pelaa ensi kaudella Kakkosessa. Viime kaudella se taisteli lohkovoitosta ja nousukarsintapaikasta loppumetreille saakka, mutta nousuhaaveet kariutuivat viimeisellä kierroksella. Talvella PEPO on hankkinut joukkueeseen lisävahvistuksia ja tähtää varmasti jälleen kohti sarjanousua. Joukkueeseen ovat liittyneet mm. viime kaudella Veikkausliigan PS Kemiä edustanut hyökkääjä Edwin Salazar, sekä aikaisemmin Hongassakin harjoittelemassa käynyt puolustaja Alieu Ceesay.

Vaikka vastustaja pelaa kahta sarjatasoa alempana, ei sitä missään nimessä Honka-leirissä aliarvioida.

Hankala ottelu jälleen tulossa. Meidän täytyy vain keskittyä omaan toimintaamme ja saada oma peli taas askeleen eteenpäin. Pitää saada lisää aikaa yhdessä ja yhtenäistää joukkueen toimintaa, jotta ymmärretään miten koko joukkue toimii kentällä eri tilanteissa. Sitä kautta homma paranee”, Vasara miettii.

Hongalta sivussa ovat ainakin pelikieltoa kärsivä Ahmed El-Amrani, sekä loukkaantuneena lauantain väliin jättävät Duarte Tammilehto, sekä Joni Korhonen.

Honka Akatemian cup-urakka jatkuu samaan aikaan edustuksen pelin kanssa kotiottelulla Esport Arenalla. Vastaan asettuu Veikkausliigaan noussut Turun Palloseura. Tappiottomana pelaava ja viimeksi Futuran selvin 10-0 luvuin kaatanut U17-joukkue puolestaan jatkaa BSM-karsintapelejään Talin hallissa lauantaina 3.3. kello 15.30. Vastassa on PK-35.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top