Etsi tältä sivustolta

Alex Nimely Honkaan

Julkaistu

Esport Hongan hyökkäys vahvistuu, kun liberialais-englantilainen Alex Nimely pukee ensi kaudella päälleen keltamustan paidan. 

Liberiassa syntynyt ja uransa aloittanut Nimely sai testijakson kautta sopimuksen englantilaiseen suurseuraan Manchester Cityyn. Englannissa peliaika tuli suurilta osin lainalla maan toisella sarjatasolla, niin Crystal Palacen, kuin Middlesbroughinkin riveissä. Cityn paidassa Valioliiga- ja Eurooppa-liigakokemusta tuli yhden ottelun verran.

Manchesterin jälkeen Nimely on edustanut Port Valea Englannissa, sekä romanialaisia Poli Timisoaraa ja FC Viitorulia. 26-vuotiaan hyökkääjän viimeisin seura on norjalainen pääsarjajoukkue Stabæk. Englannin U20-maajoukkueessa Nimely on pelannut kolme ottelua, joissa on syntynyt myös yksi maali.

Alex tulee meille paikkaamaan hyökkäyspään vajetta, joka ainakin Kaufmannin loukkaantumisen ajan ehdottomasti tarvitsee sitä. Laadukas ja mielenkiintoinen kaveri, josta saimme hyvät suositukset Norjasta ja Englannista”, kommentoi hankintaa Esport Hongan GM Hexi Arteva.

Alex Nimely esitellään tarkemmin lähiviikkoina.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top