Etsi tältä sivustolta

Hongan kotiotteluita näytetään suorina lähetyksinä tulevalla kaudella

Esport Hongan kauden 2016 kotiotteluita esitetään suorina lähetyksinä. Otteluita voi seurata Fanseatin verkkopalvelussa, Fanseatin Android ja iOS-sovelluksista sekä Elisa Viihteen Fanseat-kanavilta.  Ensimmäinen lähetys on ottelu FC Kontua vastaan tulevana sunnuntaina 8.5..

Nyt näytettävien Miesten Ykkösen ja FC Hongan otteluiden lisäksi Fanseat tarjoaa tämän vuoden aikana laajan kattauksen jalkapalloa. Jalkapallotarjonta kattaa muun muassa 4.9. alkavien MM-karsintojen Euroopassa pelattavat ottelut, Ruotsin Allsvenskania suorina lähetyksinä, sekä kuukausittaiset kovimmat ja suomalaisittain mielenkiintoisimmat Tanskan Superliigan sekä Hollannin Eredivisien ottelut.

Toimi näin katsoaksesi ottelut:

 1. Klikkaa itsesi osoitteeseen fanseat.com tai lataa itsellesi Fanseat-sovellus suoraan Googlen Play-kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fanseat  tai iTunes -kaupasta: https://itunes.apple.com/fi/app/fanseat/id1052128304?l=fi&mt=8.

Elisa Viihteen digiboksi- ja kaapelitv-asiakkaat voivat katsoa ottelut myös Fanseat-kanavilta, jotka sisältyvät Elisa Viihde -palvelun peruskuukausimaksuun.

 1. Tarkista lähetysten aikataulut osoitteessa www.fanseat.com.
 2. Tykkää Fanseat-sivusta Facebookissa ja seuraa Twitterissä @fanseatcom
 3. Ota mukava asento, nauti suorasta lähetyksestä ja kannusta Honkaa jakamalla parhaat palat somessa hashtägeillä #Fanseat ja #MeOllaanHonka
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top