Etsi tältä sivustolta

Honka-junioreita maajoukkueen mukana – ”A-junnuissa pakkovoitot”

Julkaistu

Esport Hongan Toni Sjöstedt ja Calvin N`Sombo edustivat Honkaa Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa viime viikolla. Honka kohtasi tuplamaaotteluissa Romanian.

Suomen nuoret hävisivät molemmat pelinsä. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 1-4-tappioon ja toisessa ottelussa tuli niukka 1-2-tappio. Minuutteja tuli molemmille Hongan nuorukaisille lähes saman verran. Kumpikin oli kertaalleen avauksessa.

– Kansainvälisissä otteluissa on kovempi tempo ja pelaajat ovat taitavampia ja nopeempia kuin Kakkosessa, jossa peli on vastaavasti fyysisempää, Sjöstedt kertoi.

Sjöstedt on paininut harjoituskauden aikana nilkkaongelmien kanssa.

– Tällä hetkellä jalka on hyvässä kunnossa. Ei ole sattunut pelata tai harjoitella. Preseasonista on muuten hyvä fiilis, mutta pienet loukkaantumiset ovat hieman häirinneet parasta mahdollista harjoittelua.

Sjöstedt ei pelannut viime sunnuntain Cup-avauksessa LoPaa vastaan, koska hän oli auttamassa Hongan A-junioreita SM-karsinnoissa. Honka pelaa tällä hetkellä nuorissa selkä seinää vasten, koska joukkueen tulisi voittaa molemmat jäljellä olevat kamppailut.

– Sunnuntaina otimme jo pakkovoiton KäPasta lukemin 9-1. Itse tein kaksi maalia.

Hongan A-junioreilla on siis vielä kaksi kamppailua jäljellä. Ensimmäinen on Sonera Stadiumilla HJK:ta vastaan, joka on tällä hetkellä Hongan kanssa tasaisteissä taistelemassa ja viimeinen karsintapeli on KaaPoa vastaan Esport Arenalla lauantaina 2. huhtikuuta.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top