Etsi tältä sivustolta

Esport Honka innoissaan uutta kautta kohti

Julkaistu

– Joukkueessa on hyvä säpinä päällä. Hyvältä näyttää! näin totesi joukkueen päävalmentaja Juho Rantala tiistai-iltapäivänä toimistoltaan.

Tosiaan, raskaan talven jälkeen Hongan toimistolla sekä pelikentällä puhaltavat uudet tuulet. Ensi kaudella Kakkosessa pelaavaan joukkueeseen on saatu vanhoja, kovia paluumuuttajia, mutta joukkueesta löytyy paljon myös nuoruuden mukanaan tuomaa intoa.

– Pelaajat, valmennus ja taustat vaikuttavat kaikki olevan todella innoissaan tulevasta kaudesta. Uusiin juttuihin on suhtauduttu positiivisesti. Harjoituksissa on todella kova tekemisen meininki, Rantala kertoi.

Esport Honka lähtee kauteen hyvällä materiaalilla, ja heti ensimmäisellä kaudella on lupa odottaa hyviä tuloksia. Sarja ei kuitenkaan ole helppo. Kakkosen kärkiseuroihin kuuluvat muun muassa TPV, Gnistan, hyviä hankintoja tehnyt FC Vaajakoski sekä harjoitusottelussa kohdattu KäPa, jota vastaan pelattu kamppailu päättyi tasanumeroihin 3-3.

– KäPa oli hyvä. Se hallitsikin meitä vastaan, Rantala kehui.

– Harjoitusotteluissa on ollut paljon hyvää, mutta parannettavaakin löytyy vielä. Kuitenkin vasta reilu kuukausi oltu yhdessä.

Hongalle on tällä hetkellä merkitty vielä kaksi harjoitusottelua ja ainakin yksi Suomen Cupin ottelu ennen kauden alkua. Harjoitusottelut ovat Klubi 04:sta ja TPS:aa vastaan, mutta mahdollinen jatkoonpääsy Cupissa muuttaisi ohjelmaa. Cupissa vastaan tulee ykkösessä pelaava Valkeakosken Haka. Ottelu pelataan Valkeakoskella tulevana torstaina 2.4.

– Haka ja TPS olvat meille tähän mennessä kovimmat mittarit. Molemmat joukkueet tulevat varmasti taistelemaan ensi kaudella Veikkausliigaan noususta. Tuleva Cupin ottelu tulee meille erittäin hyvään paikkaan. Pääsemme mittaamaan tasomme.

Hongan kokoonpano alkaa olla lähes valmis. Tänään, tiistaina varmistui viime kaudella HIFK:ta Liigaan nostamassa mukana olleen laitapuolustaja Patrick Aaltosen sopimus. Mies vahvistaa Honkaa tulevalla kaudella.

– Aaltonen tuo leveyttä puolustukseen. Taistelee kovasti paikasta avauskokoonpanossa, Hongan joukkueenjohtaja Hexi Arteva kertoi.

Hongan sarja-avaus on perjantaina 24.4., kun Tapiolan Urheilupuistoon saapuu vieraaksi JäPS.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top