Näkyvyydet

Esport on yksi Euroopan suurimmista ja monipuolisimmista urheilukeskittymistä, jossa vuositasolla on noin 2 800 000 asiakaskäyntiä ja yli 400 yritystapahtumaa.

Esport tavoittaa myös kaikki muutkin espoolaiset jalkapalloseurat sillä Arenan jalkapallotason Prime Time käyttö tulee 100% espoolaisista seuroista.

Esportin näkyvyydet sisältävät myös omat medianäytöt, joita on yhteensä 124 kappaletta mm. Aikatalossa, Aallossa, Urheilupuiston metroasemalla sekä Esport Arenalla.

Otteluisännyys 

Otteluisäntänä yrityksesi saa näkyvyyttä ja kuuluvuutta Esport Hongan ottelutapahtumissa. Näkyvyyspaketit voivat sisältää esimerkiksi Esportin kattavat screeninäkyvyyden ympäri Tapiolan Urheilupuistoa, audiomainonnan ottelutapahtumassa, flyer- ja tuotejakelun sekä muun promootion toteuttamisen ottelutapahtuman yhteydessä. Olemme valmiit räätälöimään otteluisännyyden juuri teidän haluamallanne tavalla, jotta saatte siitä teidän näköisenne tapahtuman.  

Otteluisännyyteen sisältyy myös laadukas ruoka ja juomaa, joilla voitte kestitä mahdollisia vieraitanne sekä loistavat paikat ottelun seuraamiseen. 

Jos haluatte yhdistää esimerkiksi tarjoamamme työhyvinvointipalvelut otteluisännyyteen, niin pystymme kehittämään teille toimivan kokonaispaketin. Paketti voi sisältää esimerkiksi aamupäivällä erilaisia liikunta-aktiviteetteja, jonka jälkeen voitte saunoa tai järjestää kokoustilaisuuden toimivissa ja viihtyisissä tiloissamme. Päivä voidaan kruunata järjestämällä otteluisännyys yhteistyössä teidän toiveidenne mukaisesti. Pystymme tarjoamaan myös kuljetuspalveluita Honka-bussillamme, jos tarvitsette kuljetuksen Tapiolan Urheilupuistoon. 

Kysy lisää: 
Vesa Lehtinen
vesa.lehtinen@esport.fi
+358504443648

Yhteistyössä