Etsi tältä sivustolta

Hongan kotiavaus ylihuomenna sunnuntaina, vieraaksi saapuu KuPS

Julkaistu

FC Honka avaa Veikkausliigakautensa myös kotiotteluiden osalta ylihuomenna lauantaina 12.7. Silloin vieraaksi saapuu hallitseva Suomen mestarijoukkue KuPS. Ottelu käynnistyy Tapiolan urheilupuistossa kello 18.30.

Hongan kausi on käynnistynyt kahdella tasapelillä. Avauskierroksella keltamustat tasasivat pisteet Hakan kanssa luvuin 1-1 ja viime ottelussa IFK Mariehamnia vastaan tuloksena oli maaliton pistejako.

Puolustaja Tapio Heikkilä ei ole joukkueen pelaamisesta huolissaan, vaikka voittotili onkin vielä toistaiseksi avaamatta.

– Pisteiden valossa emme tietenkään voi olla yhtään tyytyväisiä. Pelin peruspalaset ovat kuitenkin meillä hyvin kohdillaan ja pääpiirteittäin peli näyttää siltä miltä haluammekin. Tottakai maalintekoa pitää parantaa, emme ole saaneet palloa paikoista sisään. Tällä pelillä luomme tulevaisuudessakin varmasti paljon paikkoja ja jossain vaiheessa verkotkin alkavat varmasti heilumaan, hän sanoo.

Viime kauden päätteeksi Suomen mestaruutta juhlinut KuPS on aloittanut myös kuluvan kauden vahvasti. Avausottelussaan se iski vartin aikana kolme maalia HIFK:n verkkoon ja haki pisteet mukaansa Kuopioon loppulukemin 0-3. Viime kierroksella kuopiolaiset kaatoivat FC Interin luvuin 1-0.

– Ottelusta tulee varmasti tiukka ja rankka ottelu. KuPS on suoraviivainen, juoksuvoimainen ja korkealta prässäävä joukkue. Olemme tutkineet KuPS:n pelaamista ja tiedämme, mitä meidän täytyy tehdä ottaaksemme siitä ottelusta täydet pisteet. Uskon, että olemme valmiita otteluun, Heikkilä sanoo.

Heikkilä odottaa innolla kauden avaamista myös kotikentällä.

–Todella hyvä fiilis pelata vihdoin myös kotona. Haluamme antaa kannattajillemme voiton, jonka he todella ansaitsevat saada. Toivottavasti tulee paljon yleisöä, saadaan hyvä meininki päälle ja tehdään heti kauden alusta Tapiolan urheilupuistosta sellainen paikka, johon vastustajan on vaikea tulla pelaamaan, hän päättää.

FC Honka-KuPS käynnistyy siis sunnuntaina 12.7. kello 18.30. Osta lippusi tästä!

Tutustu ennen saapumistasi huolellisesti infoon ottelujärjestelyistä. Infopaketin löydät täältä.

Huom! Muistathan, että kausikortti ei poikkeusolosuhteiden vuoksi sellaisenaan kelpaa sisäänpääsyyn ottelutapahtumaan, vaan kausikorttilaisten täytyy lunastaa maksuton ottelulippu. Tiketti on ollut yhteydessä kausikortin ostaneisiin ja ohjeistanut asiassa.

Honka-KuPS avaa Hongan heinäkuun kotiotteluiden putken. Heinäkuussa Honka isännöi myös TPS:aa 18.7., FC Interiä 22.7., sekä RoPS:ia 26.7.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top