Etsi tältä sivustolta

Honka Akatemian kausi jatkuu tiistaina Töölössä

Julkaistu

Honka Akatemia taistelee pisteistä jälleen tiistaina, kun vastassa keltamustilla on HIFK/2. Ottelu alkaa Töölön pallokentällä kello 18.30.

Tiistain kotijoukkue HIFK/2 löytyy Kakkosen B-lohkon kahdeksannelta sijalta. Kolme voittoa, neljä tasapeliä ja kuusi tappiota ovat tuoneet kasaan yhteensä 13 pistettä. Eroa putoamisviivan alapuolella majailevaan KäPaan on vain yksi piste, joten joukkue tarvitsee kipeästi voittoja säilyttääkseen sarjapaikkansa myös tulevalle kaudelle. Punapaitojen tehokkaimpia maalitykkejä ovat alkukaudesta olleet neljä maalia laukonut Haris Ibrahimovic, sekä kolmesti osuneet Juuso Ollila ja Joonas Salmi.

Honka Akatemia ja HIFK tarjosivat aiemmin tällä kaudella Tapiolan urheilupuistossa yhden Kakkosen kauden jännitysnäytelmistä. Ville Kiiski vei keltamustat avusjaksolla johtoon, mutta Alexander Albäck toi vieraat tasoihin 88. minuutilla. Honka ei kuitenkaan tasapeliin tyytynyt. Klaus Huovila laukoi maalin edustalta keltamustille täydet pisteet lisäajan viidennellä minuutilla. Myös tiistain ottelusta voi siis odottaa jännittävää ja tasaista kamppailua.

Honka Akatemian viime aikojen vire ei ole ollut aivan kauden huippuhetkien tasolla. Viimeisestä viidestä ottelustaan keltamustat ovat napanneet seitsemän pistettä, jolla joukkue on kuntopuntarissa seitsemännellä sijalla. Sarjataulukossa keltamustat ovat kuudentena. Kakkosen B-lohko on kuitenkin erittäin tasainen, ja voitolla tiistaina Akatemian sarjasijoitus voi nousta jopa neljänneksi. Viime ottelussaan Hämeenlinnassa Honka kärsi 2-0 tappion HJS:n vieraana. Joukkueen tehokkain pelaaja on yhä B-lohkon maalipörssin kärkimies Ville Kiiski kahdeksalla osumallaan.

Seuraavana vuorossa Espoon paikalliskamppailu

HIFK-ottelun jälkeen Honka Akatemia pelaa seuraavan kerran maanantaina 6.8, jolloin vastaan asettuu lohkon toinen espoolainen joukkue FC Espoo. Akatemialla on ottelussa myös revanssin paikka, sillä joukkueiden kauden avauskohtaamisessa FC Espoo oli selvästi vahvempi ja otti täyden pistepotin luvuin 3-0. Ottelu käynnistyy Tapiolan urheilupuistossa kello 18.30.

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
Back to top